Select Page

Posuški mlađi kadeti najuspješniji na 10. “Tomislav openu” 2016.

Posuški mlađi kadeti najuspješniji na 10. “Tomislav openu” 2016.

Na međunarodnom taekwondo natjecanju „10. Tomislav openu“ koje se održalo u Tomislavgradu nastupilo je 214 natjecatelja iz 21 kluba sa područja Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije.

Natjecanje se održalo u gradskoj sportskoj dvorani a na dva sportska borilišta snage su odmjeravali mladi sportaši u konkurenciji mlađih i starijih kadeta i kadetkinja u sportskoj borbi.

70-IMG_0181

Taekwondo klub „Poskok“ iz Posušja nastupio je sa 21 natjecateljem i ostvario jako dobar uspjeh. U ekipnom poretku „Poskok“ je zauzeo drugo mjesto sa 62 boda iza livanjskog „Magonea“ (70 bodova), treći je bio KBK team iz Slovenije (52 boda). Poskoci su se najviše istakli u konkurenciji mlađih kadeta gdje su osvojili pehar za ekipno prvo mjesto.

„Poskoci“ su osvojili ukupno 13 medalja od čega su 4 zlatne, 4 srebrne i 5 brončanih.

34-IMG_0072

Zlatne medalje su osvojili mlađi kadeti Josip Mandurić, Luka Landeka i Patrik Tokić te kadet Petar Tomić. Srebrne medalje su osvojili mlađa kadetkinja Franka Sabljo, mlađi kadet Karlo Topić i kadeti Antonio Bešlić i Igor Gavrić. Brončane medalje su osvojili mlađa kadetkinja Klara Grubišić, mlađi kadeti Mario Crnogorac, Stipe Miličević i Lukas Čale te kadetkinja Mgdalena Bešlić.

69-IMG_0177

 

“Ovo je bio jako uspješan nastup naših mladih natjecatelja koji se pripremaju za nastup na Otvorenom prvenstvu Federacije BiH koje će se održati 23.4.2016 u Posušju. U našem klubu trenira preko 120 članova od kojih se više od polovice aktivno natječe u različitim taekwondo disciplinama a u ovoj godini osvojili smo 68 medalja od kojih su 22 zlatne te 12 pehara za ekipne uspjehe. Zahvaljujemo se roditeljima koji nas uvijek prate i podržavaju te našim sponzoru ovog natjecanja pekarnici „Stević“” – Petar Boban, trener.

Posušje.net/Foto: TKD Poskok

OGLASI

Loading