Select Page

FRAMAŠI IMALI PRILIKU ČUTI SVJEDOČENJE LIJEČENIH OVISNIKA

FRAMAŠI IMALI PRILIKU ČUTI SVJEDOČENJE LIJEČENIH OVISNIKA

Na redovnim susretima Frame Posušje ove prilike u goste su primili dvojicu liječenih ovisnika iz zajednice Milosrdni otac.

Oni su im opisali njihov način života, dnevni raspored i zaduženja u zajednici, sve ono što im pomaže da se suoče sa svojim ovisnostima. Ipak, najveće zahvale pripisuju molitvi krunice, zbog koje su i došli ispred framaša, skoro zacijeljeni i ohrabreni da ponosno govore o svojoj borbi.

Njihova iskrena sjedočanstva duboko su dirnula sve nazočne i izazvala jake emocije od kojih je najjača bila zahvalnost što su došli i ispričali pred svima njima ono što im je skoro uništilo živote.

Nezamisliva je odlučnost i hrabrost koju su imali u trenutcima kada su pričali o svojim porocima, svojim obiteljima i svojim životima u zajednici. Kako i sami kažu, najveća motivacija im je sam Bog koji im daje snagu i ustrajnost u liječenju.

Na kraju njihova predavanja imali su priliku postaviti im pitanja.

“Zahvaljujemo se zajednici Milosrdni otac što nam omogućuje da upoznamo ljude koji su se našli na rubu društva i da njihove živote sagledamo s druge strane.” – poručili su framaši

Frama Posušje

OGLASI

Loading