Select Page

POSUŠKO LITO: Gruđanima naslov najboljih na uličnom turniru “3 na 3”

POSUŠKO LITO: Gruđanima naslov najboljih na uličnom turniru “3 na 3”

Završen je treći po redu turnir u uličnom nogometu „Posušje 2019“ koji se održava u sklopu manifestacije Posuško lito, a organizaciji Vijeća mladih općine Posušje.

Rekordan broj ekipa, čak njih 45, natjecalo se tijekom petka, subote i nedjelje za titulu najbolje u uličnom nogometu. Osim za seniore i ove godine je turnir održan i za mlađe kategorije, točnije za djecu godišta 2004/2005 te godište 2006 i mlađe.

U kategoriji 2004/2005 godište prvo mjesto pripalo je ekipi Ulični panjevi, drugo mjesto ekipi Poskoci, a treće mjesto osvojila je ekipa Nogometne ikone.

U kategoriji 2006 i mlađi: prvo mjesto ekipa Posušje u srcu, drugo mjesto ekipa GR Fufne, treće mjesto ekipa Mipol.

U utakmici za treće mjesto kategorije seinori pobijedila je ekipa FC Dodge koja je sa 5: 4 bila bolja od ekipe Caffe Palermo.

Pobjednik u kategoriji seniori je grudska ekipa Jimmy Woo koja je u finalu bila bolja od posuške ekipe Braća Blues rezultatom 5:4. A zanimljivost je ta što su posušku ekipu činila upravo četvorica braće Grubišić – Zvonimir, Ivan, Mate i Petar, dok ih je s klupe vodio peti – Hrvoje.

Nakon finalne utakmice uslijedila je dodjela nagrada. Pehare i novčane nagrade pobjednicima uručili su članovi Vijeća mladih općine Posušje Jure Begić i Tin Šušnjar te Stipe Bešlić ispred općine Posušje, odnosno Povjerenstva za organizaciju kulturno-zabavne i športske manifestacije “Posuško lito”.

Iz organizacijskog odbora turnira ovim putem zahvaljuju svima onima koji su pomogli na bilo koji način da se turnir održi.

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading