Select Page

POSUŠKO LITO: Gruđanima naslov najboljih na uličnom turniru “3 na 3”

POSUŠKO LITO: Gruđanima naslov najboljih na uličnom turniru “3 na 3”

Završen je treći po redu turnir u uličnom nogometu „Posušje 2019“ koji se održava u sklopu manifestacije Posuško lito, a organizaciji Vijeća mladih općine Posušje.

Rekordan broj ekipa, čak njih 45, natjecalo se tijekom petka, subote i nedjelje za titulu najbolje u uličnom nogometu. Osim za seniore i ove godine je turnir održan i za mlađe kategorije, točnije za djecu godišta 2004/2005 te godište 2006 i mlađe.

U kategoriji 2004/2005 godište prvo mjesto pripalo je ekipi Ulični panjevi, drugo mjesto ekipi Poskoci, a treće mjesto osvojila je ekipa Nogometne ikone.

U kategoriji 2006 i mlađi: prvo mjesto ekipa Posušje u srcu, drugo mjesto ekipa GR Fufne, treće mjesto ekipa Mipol.

U utakmici za treće mjesto kategorije seinori pobijedila je ekipa FC Dodge koja je sa 5: 4 bila bolja od ekipe Caffe Palermo.

Pobjednik u kategoriji seniori je grudska ekipa Jimmy Woo koja je u finalu bila bolja od posuške ekipe Braća Blues rezultatom 5:4. A zanimljivost je ta što su posušku ekipu činila upravo četvorica braće Grubišić – Zvonimir, Ivan, Mate i Petar, dok ih je s klupe vodio peti – Hrvoje.

Nakon finalne utakmice uslijedila je dodjela nagrada. Pehare i novčane nagrade pobjednicima uručili su članovi Vijeća mladih općine Posušje Jure Begić i Tin Šušnjar te Stipe Bešlić ispred općine Posušje, odnosno Povjerenstva za organizaciju kulturno-zabavne i športske manifestacije “Posuško lito”.

Iz organizacijskog odbora turnira ovim putem zahvaljuju svima onima koji su pomogli na bilo koji način da se turnir održi.

OGLASI

Loading