Select Page

Posuško lito: Ovog vikenda nas očekuju 13.Posuške igre bez granica!

Posuško lito: Ovog vikenda nas očekuju 13.Posuške igre bez granica!

Dragi klinci i klinceze, dečki i cure, mame i tate, bake i djedovi..svi oni željni dobre zabave, ponovno smo s vama! 13. Posuške igre bez granica vas pozivaju na najveseliji događaj ovog ljeta u Posušju, koji će se održati na Trgu hrvatskih branitelja u organizaciji Općine Posušje.

Crtaonica, puzanje i utrka beba, maraton djece, male ninje i vodena bomba čekaju vas u subotu 29. srpnja. Oni nešto stariji mogu se okušati dan kasnije u sljedećim disciplinama: ninja ratnici, utrka u vrećama, nogometni slalom, utrka na tri noge, Grgina utrka, uhvati jaje, utrka u štiklama i utrka konobara.

Poželjno je da se zainteresirani za sudjelovanje prijave danas na broj 039/685-701 ili osobno u Općini Posušje u uredu broj 10, od 11.00 do 14.00 sati, a prijave će se vršiti i na same dane održavanja događaja, sutra i prekosutra.

I ove godine, organizaciju su potpomogli: Binvest, Planet, UniCredit bank, Euroherc osiguranje, Tiskara Olovka, My lovely bag, Supermarket Divna,  Penava d.o.o., Kamex, Becutan, CM, Knjižara Bago, Dječja oprema Tintilinić, Smiley, Butik IN, Salon ljepote Nela,Butik IN kids,  Frizerski salon In hair, Fancy,  Dječji vrtić Veseli školarac, Mijana Penava i Ivana Galić.

Medijski pokrovitelj je Radio Posušje.

Dobrodošli u veseli razigrani svijet posuških igara bez granica!

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading