Select Page

POSUŠKO LITO: Predstava Sve o ženama oduševila brojnu posušku publiku

POSUŠKO LITO: Predstava Sve o ženama oduševila brojnu posušku publiku

U subotu je u kinodvorani u Posušju u sklopu Posuškog lita, a u organizaciji udruge PAUK održana predstava Sve o ženama Hrvatskog narodnog kazališta Mostar.

IMG-20170709-WA0002

Jelena Kordić Kuret, Nikolina Marić i Angela Bulum oduševili su posušku publiku, koja je ispunila kinodvoranu te se dobro zabavila, nasmijala i uživala u situacijama s kojima se susreću i u svakodnevnom životu.

IMG-20170709-WA0001

Iako su najavljivali kako je predstava i za žene i muškarce, treba naglasiti kako su ovaj put žene bile puno brojnije u publici, a muškarci koji su došli kažu kako je nemoguće saznati sve o ženama, sli da su jedan dio u ovoj predstavi ipak saznali.

IMG-20170709-WA0005

Publikom su oduševljene i glumice i cijela ekipa HNK Mostar, koji ne kriju kako im je zadovoljstvo igrati u Posušju, posebno na ovaj sada već tradicionalni in memoriam na pokojnog posuškog glumca i likovnog umjetnika Darka Ćurdu.

IMG-20170709-WA0004

Posuško lito ide dalje novim projektima, a ekipa iz PAUK-a već kreće u pripreme za svoj sljedeći događaj, a to je projekcija filma Bijeli put redatelja Zdenka Jurilja, koja je planirana za utorak 18. srpnja u 20 sati.

Posušje.net

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading