Select Page

Putevi prema Blidinju prohodni, skijalište u funkciji!

Putevi prema Blidinju prohodni, skijalište u funkciji!

Na radost svih nas vremenske prognoze narednih dana najavljuju snježne padaline i temperature ispod nule. Snijeg na Blidinju i dalje pada, trenutna temperatura iznosi -2,0 °C. Tijekom večeri očekuje se i smirivanje vjetra tako da nebi trebalo biti većih nanosa koji bi otežavali čišćenje nadležnima.

Dionice iz smjera Rakitna, Jablanice i Tomislavgrada prema Blidinju su prohodne. Važno je napomenuti da je nužna zimska oprema! Bura i novi centimetri snijega su tijekom dana otežavali promet iz smjera Rakitna, stoga je ova dionica privremeno bila zatvorena kako bi ralice u potpunosti očistile put. Budući da je ova dionica prohodna Javna ustanova Ceste ŽZH stavila je van snage zabranu za sva vozila osim za kamione, tegljače i autobuse.

Velika staza i četverosjed, kao i mala staza su u funkciji. Radno vrijeme vučnica je od 09:00h do 16:00h. Održati će se i noćno skijanje koje započinje u 18 h, a završava u 21 h.

Posjetite Park prirode Blidinje, iskoristite dan za uživanje u snježnim radostima, šetnji, tradicionalnoj hrani kao i skijanju, bordanju i sanjkanju sa vašim najdražima.

Blidinje.NET

OGLASI

Loading