Select Page

Posuško lito: Preko 800 posjetitelja na “Kinu pod zvijezdama”!

Posuško lito: Preko 800 posjetitelja na “Kinu pod zvijezdama”!

Bogat program, za sve generacije, ove godine pripremila je kulturno-zabavna i športska manifestacija Posuško lito 2022.

Jedan od događaja koji je izazvao veliku pažnju i odaziv javnosti zasigurno je Kino pod zvijezdama. Izniman broj posjetitelja svih uzrasta, njih oko čak 800, uistinu je potvrdio i slogan same manifestacije Posuško lito, dakle neupitno je da je Trg hrvatskih branitelja sinoć bio „najljepša razglednica Posušja“.

Filmske projekcije dva blockbustera su prikazivane na platnu na ulazu u kinodvoranu. Malci: Kako je Gru postao Gru i Top Gun: Maverick, oduševili su sve uzraste i izazvali odlične reakcije.

Pomoćnica načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Ivanka Arapović Galić za naš je radio kazala da je događaj protekao iznad svih očekivanja i da je malo za reći da se tražila stolica više. „Brojka posjetitelja večeras ostavila nas je u čudu i nismo mogli vjerovati, kao da imate tri kinodvorane dupkom pune! Mi iz organizacije Posuškog lita nastojimo da u programu manifestacije bude za svakoga ponešto, od najmlađih pa do onih starijih. Dobivamo i brojne pohvale za samu organizaciju, a govore nam da ovo što se događa u Posušju nema nigdje po Hercegovini, to je ono što nam uistinu daje satisfakciju“, istaknula je Arapović Galić.

Na Trgu hrvatskih branitelja, u prelijepom posuškom parku posjetitelji su dakle uživali u Kinu pod zvijezdama, što je dakako potvrdila dobra posjećenost. Večeras će se ovi filmovi prikazati i u velikoj župnoj dvorani u sklopu župne kuće iznad crkve sv. Franje Asiškog na Posuškom Gracu. Na rasporedu su dakle prvo Malci: Kako je Gru Postao Gru u 20 h, a zatim i Top Gun: Maverick u 21,30 h.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading