Select Page

Opel oldtimeri i ove godine stižu u Posušje

Opel oldtimeri i ove godine stižu u Posušje

I ove godine organizira se skup ljubitelja vozila marke Opel pod nazivom „Opel Oldschool Hercegovina“. Riječ je o četvrtom skupu koji organizira Klub „Opel Oldschool Hercegovina“, a koji će ove godine, u subotu 9. srpnja okupiti oko 100 starodobnih automobila marke Opel.

„Oko 100 vozila očekujemo da ćemo imati ove godine. Oni dolaze uglavnom iz Bosne i Hercegovine, ali zemalja oko nas iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore. Imamo i nekih 13 auta iz Austrije i Njemačke. Svake godine se broj automobila na skupu se povećava. Bit će tu neke Mante, Opel GT, Olimpia… Još ima modela koje nismo uspjeli dovesti u Posušju, ali nadam se da će biti prilike u nekim idućim susretima. Možda nas i ove godine netko dolaskom iznenadi i dovede jedan od tih modela“, kazao je za naš radio Josip Galić i Kluba „Opel Oldschool Hercegovina“.

Naglasio je da je u organizaciji ovog kluba u Posušju čak 80 osoba na noćenju povodom ovoga događaja. „Dakle, ne obogaćujemo samo naš događaj, nego i punimo mjesta ugostiteljima što je jako dobro. U pravilu, naši odlasci i druženja na slične smotre su zapravo uzvrati na naša gostovanja“, istaknuo je Galić za naš radio.

Program skupa počinje u petak poslijepodne, ali je uglavnom rezerviran za goste i vlasnike automobila koji dolaze iz drugih mjesta.

„Sastanak i okupljanje je sutra u Širokom Brijegu na Sajmištu u 12 sati. Tamo ćemo biti do 14 sati i onda u koloni krećemo u Posušje. Oko 15 sati planiramo doći u Posušje i na ulice gdje će biti prilike za pogledati automobile, a onda svi skupa idemo na Mokri dolac gdje će biti druženje uz hranu, piće i glazbu“, kazao je za naš radio Josip Galić i dodao da od svih gradova baš u Posušju ovakvi događaji privuku najviše pozornosti.

Na dan skupa 9. srpnja kotizacija po vozaču je 20 KM, a suvozač 10 KM. U cijenu je uključen ručak i piće u dnevnom programu, dok se za večernji program plaća po povoljnim cijenama.

Radioposusje.ba (Z. Pišković, foto: Opel Oldschool Hercegovina)

OGLASI

Loading