Select Page

POTPISAN UGOVOR VRIJEDAN TRI MLIJUNA MARAKA: Na Mokrom Docu se postavlja najsuvremeniji hibridni travnjak

POTPISAN UGOVOR VRIJEDAN TRI MLIJUNA MARAKA: Na Mokrom Docu se postavlja najsuvremeniji hibridni travnjak

Općina Posušje i HŠK Posušje potpisali su s Nogometnim savezom BiH ugovor o sufinanciranju nabavke i postavljanja hibridnog travnjaka na glavnom terenu u sklopu sportskog kompleksa Mokri Dolac.

Riječ je o najmodernijem i najsuvremenijem hibridnom travnjaku koji će ubuduće krasiti stadion posuškog prvoligaša, a koji će također uvjete treniranja i održavanja nogometnih ogleda dignuti na jednu višu razinu.

  • Mislim da nije potrebno isticati važnost ovog infrastrukturnog projekta te činjenicu da će Posušje napokon dobiti travnjak kakav zaslužuje. Iskreno se nadam kako će promjena travnjaka biti završena u zadanim rokovima te da će novi travnjak spreman dočekati početak sezone. Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali u realiziranju ovog velikog infrastrukturnog projekta. Od članova Uprave, djelatnika kluba koji su odradili svu potrebnu papirologiju, kao i vodstvu Nogometnog saveza BiH, istaknuo je načelnik Ante Begić.

Ovo je prva izmjena travnate podloge nakon 28 godina, a obuhvatit će površinu od 103×68 metara, a očekivani završetak radova je tri mjeseca.

Investicija ugradnje hibridnog travnjaka iznosi nešto više od tri milijuna maraka, od kojih općina Posušje, uz podršku Vlade ŽZH, sufinancira s iznosom od 549.197,06 KM.

Ove nedjelje od 17:00 sati nogometaši HŠK Posušje dočekuju Zvijezdu i to će biti posljednja utakmica na sadašnjem travnjaku na Mokrom Docu.

Našim dečkima, posljednji put ove sezone, želimo puno sreće.

Svi na Mokri Dolac! ⚪🔵

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading