Select Page

Poziv vlasnicima vikendica na području Blidinja za sudjelovanje u organizaciji čišćenja puteva

Poziv vlasnicima vikendica na području Blidinja za sudjelovanje u organizaciji čišćenja puteva

U zimskom periodu veliki problem je čišćenje puteva nakon velikih padalina snijega. Za glavne dionice nadležne su institucije , a za sporedne ceste, za sada jedini način, je privatno čišćenje u organizaciji vikendaša.

Inicijativa vlasnika vikendica na Badnjima organizira prikupljanje sredstava za čišćenje puta od snijega i prilaza vikendicama na području Masne Luke i Badanja. Molimo vlasnike da sudjeluju u akciji kako bi olakšali prohodnost do vikendica u zimskom periodu. Napominjemo da su u ovim zimskim uvjetima ne tako rijetki problemi sa opskrbom električnom energijom pojedinih vikendica ili dijelova naselja, a za otklon kvara potreban je prohodan put do vikendica, pa je i u tom cilju čišćenje snijega zajednički interes.

Novčana sredstva možete dostaviti u caffe bar “Irish Pub” (kod Lojke) u Širokom Brijegu (preko puta spomenika Gojka Šuška) . Za slučaj da se na taj način odlučite dostaviti novčana sredstva ista ostavite u zatvorenoj koverti sa naznakom „za čišćenje snijega 2016/17.“ uz ime i prezime vlasnika vikendice, kao i „mail“ adresu ili fax kako bi inicijativa mogla dostaviti priznanicu za uplaćena sredstva.

Napominjemo da sat čišćenja snijega utovarivačem iznosi 110,00 KM, a ovom prilikom prikupljaju se sredstva u visini od 100,00 KM po vlasniku vikendice. Čišćenje će se obavljati sve dok bude sredstava.

blidinje.net

OGLASI

Loading