Select Page

PREDSJEDNICA KOLINDA GRABAR – KITAROVIĆ POSJETILA IMOTSKI

PREDSJEDNICA KOLINDA GRABAR – KITAROVIĆ  POSJETILA IMOTSKI

Kolinda Grabar – Kitarović, predsjednička kandidatkinja HDZ-a je sklopu kampanje za nadolazeće predsjedničke izbore danas boravila u Imotskom gdje je na glavnom trgu razgovarala s građanima, a potom sudjelovala na misi u crkvi sv. Franje Asiškog.

U posjeti Kolinde Grabar-Kitarović Imotskom, među ostalim, sudjelovali su župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban, politički tajnik HDZ-a Ante Sanader, gradonačelnik Imotskoga Ivan Budalić te načelnik općine Posušje Branko Bago.

Pozdravljajući njezinu nazočnost na misi, župnik Zoran Kutleša joj je zahvalio što je Imotski izabrala za dolazak na misu, nakon čega se prolomio pljesak vjernika u ispunjenoj crkvi sv. Franje Asiškog.
“Naša predsjednica je nakratko prestala sa svojim obavezama da bi se pomolila Bogu i zazvala Božji blagoslov na sebe, na svoj život i rad”, kazao je župnik Kutleša.

Podsjetimo, predsjednički izbori u Republici Hrvatskoj održat će se u nedjelju, 22. prosinca, a ovim putem pozivamo sve koji koji žele glasovati na biračkim mjestima u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini na prethodnu/aktivnu registraciju birača – zahtjevi za registraciju mogu se podnositi zaključno do srijede, 11. prosinca.

Obrasci zahtjeva za prethodnu/aktivnu registraciju, kao i sve informacije vezane uz predstojeće izbore dostupni su i na web stranici Ministarstva uprave Republike Hrvatske https://bit.ly/2DWG6jN
Više informacija o registraciji možete pronaći i na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/2RxiqdK

OGLASI

Loading