Select Page

Predsjednik Čović i zamjenica Krišto posjetili Posušje

Predsjednik Čović i zamjenica Krišto posjetili Posušje

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto, sastali su se danas sa stranačkim dužnosnicima u Posušju.

Predsjednika Čovića uz Zvonimira Širića, predsjednika Općinskog odbora HDZ-a BiH i ministra prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša u Vladi Županije Zapadnohercegovačke, dočekali su i načelnik općine Ante Begić, uz izaslanstvo dužnosnika izvršne i zakonodavne vlasti iz Posušja.

Širić je na početku susreta upoznao predsjednika Čovića sa aktivnostima stranke u Posušju, te se osvrnuo i na provedeni unutarstranački izborni proces

.

Infrastruktura, gospodarstvo, kultura, ali i razvoj turističkih potencijala, samo su neke od tema o kojima je razgovarano, te je istaknuto kako lokalna vlast čini sve što je u njenoj moći da razvija općinu u svim segmentima.

Naglašena je dobra suradnja ove općine sa dužnosnicima HDZ-a BiH svih razina vlasti u stvaranju boljih životnih uvjeta, posebno su istaknuti projekti za mlade.

Zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto govorila je o funkcioniranju izvršne vlasti, odnosno Vijeća ministara BiH. Istaknula je glavne prioritete, te podržala rad i zalaganje koje je prezentirano na održanom sastanku u Posušju. Poručila je podržati projekte važne za napredak općine Posušje.

Predsjednik Čović izrazio je zadovoljstvo prezentiranim aktivnostima, te je istaknuo da će i dalje, kao i sve razine vlasti, podržavati važne projekate za daljnji gospodarski i ukupni društveni razvoj općine Posušje. 

OGLASI

Loading