Select Page

Predstavljen Nacrt Prostornog plana općine Posušje

Predstavljen Nacrt Prostornog plana općine Posušje

 

U Posuškoj kinodvorani održana je javna prezentacija Nacrta Prostornog plana općine Posušje za period od 2012. do 2032. godine. Na samom početku u ime Općine Posušje sve nazočne pozdravio je predsjednik Općinskog vijeća Ivan Lončar koji je naglasio važnost donošenja Prostornog plana za općinu Posušje.

Nositelj izrade Prostornog plana općine Posušje je Služba za imovinsko-pravne, geodetske poslove, katastar, prostorno uređenje i zaštitu okoliša, Odsjek za prostorno uređenje i zaštitu okoliša općine Posušje.

Nacrt Prostornog plana opine Posuje 2

Nacrt Prostornog plana prezentirali su predstavnici izrađivača plana i to ispred tvrtke „Urbane Tehnike“ Zagreb gosp. Zdravko Krasić, ispred „IGH“ Mostar gosp. Krešimir Šarvanja, te ispred Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru gđa. Danijela Maslać i gosp. Ante Džolan. Moderator predstavljanja bio je Ivan Milićević.

Autori projekta složili su se da općina Posušje ima jako dobre uvjete za bolji i brži razvoj.

Nacrt Prostornog plana opine Posuje 3

Nakon što je predstavljen, Nacrt Prostornog plana općine Posušje upućen je na javnu raspravu koja će trajati 30 dana i to od 25. travnja 2016. godine do 25. svibnja 2016. godine. Općina Posušje poziva sve zainteresirane stranke, građane i javne subjekte da daju svoje eventualne primjedbe i prijedloge u pisanom obliku u vremenu trajanja javne rasprave.

Primjedbe se mogu upisati u knjigu primjedbi koja se nalazi u šalter sali općine Posušje (šalter urbanizma) ili u pisanom obliku dostaviti Službi za imovinsko-pravne, geodetske poslove, katastar, prostorno uređenje i zaštitu okoliša, Odsjek za prostorno uređenje i zaštitu okoliša općine Posušje i putem e-maila na službenu stranicu Općine Posušje.

opcina-posusje.ba

OGLASI

Loading