Select Page

Priopćenje organizacijskog odbora malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje

Priopćenje organizacijskog odbora malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje

Sukladno sinoćnjem prekidu utakmice između ekipa Rastovača polje – Kovači, organizacijski odbor danas je donio jednoglasnu odluku da se utakmica završi rezultatom 0:5 u korist ekipe Kovači zbog neprimjerenog ponašanja od strane igrača Rastovače polje.

Također donesena je jednoglasna odluka da igrač koji je dobio crveni karton ove godine više ne može nastupiti na turniru mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje.

Ekipa Rastovače polje nastavlja s odigravanjem svojih utakmica po prijeutvrđenom rasporedu, iz razloga što smatramo kako ekipa ne bi trebala biti kažnjena zbog prijestupa pojedinca.

Ovim putem apeliramo svim ekipama i našim navijačima da turnir bude mjesto okupljanja i uživanja u nogometu kako odraslih tako i naše djece koja u velikom broju prate nogometna zbivanja. Budimo uzor toj djeci svojim ponašanjem. Sudačke odluke se dosta puta mogu interpretirati na različite načine, no međutim mišljenja smo kako bi ipak trebali pratiti struku jer jedino na taj način možemo imati turnir koji zadovoljava sve kriterije.

Organizacijski odbor će svakako u tom segmentu raditi da suđenje bude na vrhunskom nivou i upozoriti ih na određene nedostatke koje moraju otkloniti. Moramo naglasiti još jednom da je ovaj turnir zamišljen kao mjesto okupljanja te kroz ovaj projekt izdvajamo velika sredstva za naše učionice kako bi učenici imali što bolje uvjete za obrazovanje. U tom duhu trebamo nastaviti i naravno fer i korektno igrati i navijati.

S poštovanjem,

Organizacijski odbor malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2019.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading