Select Page

Priopćenje za javnost sa 4. sjednice Vlade ŽZH

Priopćenje za javnost sa 4. sjednice Vlade ŽZH

U Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana je 4. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je na sjednici utvrdila Prijedlog Zakona o javnom okupljanju, čije donošenje ima za cilj stvaranje povoljnije sigurnosne situacije i uređenijeg zakonskog okvira koji regulira ovu oblast. Ovaj Prijedlog Zakona upućen je u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Ministar financija podnio je Vladi Izvješće o utrošku sredstava „Tekuće zalihe“ Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2014. godinu, za razdoblje siječanj – prosinac 2014. godine.
Na današnjoj sjednici donesena je Odluka o prodaji predmeta u postupku male privatizacije putem Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Riječ je o nekretnini poduzeća Rudnici boksita d. o. o. Posušje.

Vlada je donijela Rješenje o imenovanju stručnog povjerenstva za verifikaciju softverskih rješenja za implementaciju integriranog zdravstvenog informatičkog sustava u Županiji Zapadnohercegovačkoj u sljedećem sastavu: prof. dr. sc. Snježana Rezić, Fakultet strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru; prof. dr. sc. Tonćo Marušić, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru i doc. dr. sc. Goran Kraljević, Fakultet strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru.

Posušje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading