Select Page

Prizorom živih jaslica zatvorena manifestacija “Božić u Posušju”

Prizorom živih jaslica zatvorena manifestacija “Božić u Posušju”

I posljednjeg dana manifestacije „Božić u Posušju“ uživalo se na Trgu hrvatskih branitelja.

Frama Posuški Gradac uprizorila je žive jaslice. U ovom dijelu programa svi su posjetitelji pažljivo gledali i slušali i uz Framu se vratili više od 2000 godina u povijest. Svojim nastupom oduševili su nas i mališani iz Hrvatskog cheerleading kluba Posušje, a Josipa Penava izabrala je novu bajku koju su i veliki i mali pažljivo slušali.

Vrijedne nagrade osigurane u tomboli koja se prodavala svih pet dana, podijeljene su na kraju večeri.

Manifestacija je ove je godine trajala pet dana, bila je humanitarnog karaktera. Novac se skupljao u donatorskim kutijama sve dane sajma, u njih su stavljani prilozi od prodaje bakalara, kuhanog vina, tombole, te dio prihoda privatnih izlagača. Ovaj novac bit će doniran Centru za socijalni rad Posušje, koji će ga usmjeriti najpotrebitijima u našoj općini.

Posušje je još jednom pokazalo kako ima veliko srce, kako želi da svi sugrađani ove blagdane provedu u blagostanju, miru i s osmjehom na licu. Posjećenost je bila iznad svih očekivanja organizatora.

Posebno moramo istaknuti koncert hrvatske glazbene dive Radojke Šverko, koja nas je ostavila bez teksta svojim nastupom, te nezaboravno spuštanje Djeda Božićnjaka. Svih pet dana posjetitelji su iskoristili svoje dragocjeno vrijeme za druženje, pjesmu i ples.

Vjerujemo kako ćemo se dogodine okupiti na istom mjestu s još više posjetitelja i izlagača. Sva ozarena lica ove godine samo su nam poticaj da dogodine budemo još bolji.

Još jednom Vam čestitamo Božić i blagdane, a nova godina neka Vam donose obilje sreće, zdravlja i lijepih trenutaka! – navode iz Općine Posušje.

OGLASI

Loading