Select Page

Proizvođači vina iz Hercegovine na sajmu u Düsseldorfu

Proizvođači vina iz Hercegovine na sajmu u Düsseldorfu

Vanjskotrgovinska komora BiH organizira zajednički nastup proizvođača vina iz BiH na vodećem međunarodnom sajmu vina i jakih alkoholnih pića “ProWein 2016”, koji će biti održan od 13. do 15. ožujka u Düsseldorfu.

U priopćenju Vanjskotrgovinske komore BiH navodi se da će se na zajedničkom štandu BiH predstaviti sedam kompanija – “Andrija” iz Paoče kod Čitluka, “Zadro” iz Čapljine, “Vukoje 1982” iz Trebinja, Podrumi manastira Tvrdoš iz Trebinja, Vinogradi “Nuić” iz Ljubuškog, Vinski podrum “Anđelić-Komrad” iz Trebinja i Vinarija “Keža Catena” iz Ljubuškog.

Kompanije iz BiH će svoju ponudu predstaviti posjetiteljima sajma, poslovnim partnerima i drugim klijentima koji su usko vezani za razvoj, trgovinu i promociju ove vrste proizvoda. Nastup BiH na sajmu “ProWein 2016” financijski su podržali Vanjskotrgovinska komora BiH i Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH.

“ProWein” iz godine u godinu privlači sve više izlagača i posjetitelja, koji ovaj vodeći svjetski sajam koriste za sudjelovanje u prezentaciji široke ponude međunarodne vinske industrije. U okviru sajma se održavaju prezentacije međunarodno poznatih vinograda, brojnih sorti grožđa i vrsta vina, jakih alkoholnih pića, regionalnih specijaliteta, kao i organskih proizvoda.

abcportal.info

OGLASI

Loading