Select Page

Promovirano 36 kadeta Uprave policije MUP-a ŽZH

Promovirano 36 kadeta Uprave policije MUP-a ŽZH

U Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova u utorak je promovirana 9. i 10. generacija polaznika temeljne policijske obuke.

Tom prigodom, promovirano je 30 kadeta Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke koji su uspješno završili osmomjesečnu temeljnu policijsku obuku prve razine i stekli uvjete za dodjelu čina “policajac”, kao i šest kadeta koji su uspješno završili šestomjesečnu temeljnu policijsku obuku druge razine i stekli uvjete za dodjelu čina “mlađi inspektor”.

U obraćanju nazočnima, ravnatelj Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova Branko Vukoja čestitao je kadetima na uspješno završenoj obuci, naglasivši kako su kadetkinje i kadeti tijekom obuke pokazali ozbiljnost i upornost u stjecanju teorijskih znanja i praktičnih vještina.

Svojim radom i zalaganjem posebno su se istaknuli Silvio Bogut i Viktorija Medić, koji su proglašeni kadetima 9. i 10. generacije.

Na svečanoj ceremoniji nazočnima su se obratili i ministar unutarnjih poslova ŽZH-a Zdravko Boras te županijski premijer Zdenko Ćosić.

(www.jabuka.tv)
Bljeska.info

OGLASI

Loading