Select Page

Proračunski korisnici u ŽZH dobili 470 KM regresa

Proračunski korisnici u ŽZH dobili 470 KM regresa

Proračunski korisnici u Županiji Zapadnohercegovačkoj dobili su danas naknade troškova za vrijeme korištenja godišnjeg odmora, odnosno regresa u iznosu od 470 KM, potvrđeno je za Ljubuški portal iz Ministarstva financija ŽZH.

Vlada Zapadnohercegovačke županije na prijedlog Ministarstva financija i članka 10. odluke o naknadama iz osnova materijalnih prava zaposlenih kod korisnika proračuna, određuje osnovicu za obračun plaće, visinu naknade za topli obrok i visinu naknade za korištenje godišnjeg odmora te za svaku proračunsku godinu posebnim aktom određuje visinu i način isplate naknade na ime korištenja godišnjeg odmora.

Da posjetimo, proračunski korisnici u Zapadnohercegovačkoj županiji su prošle godine dobili po 456 KM regresa po svakom proračunskom korisniku koji ostvaruje pravo na naknadu za korištenje godišnjeg odmora (regres) za 2019. godinu.

Prema riječima ministra financija i dopredsjednika Vlade Zapadnohercegovačke županije Tonija Kraljevića, ukupna visina regresa koja se isplaćuje iznosi 50 posto od prosječne neto plaće isplaćene u Federaciji Bosne i Hercegovine u posljednja tri mjeseca.

Posupki.info

OGLASI

Loading