Select Page

PRVAK BIH U NEDJELJU NA MOKROM DOCU: Ćorić i Lučić složni – po prve bodove!

PRVAK BIH U NEDJELJU NA MOKROM DOCU: Ćorić i Lučić složni – po prve bodove!

Nogometaši HŠK Posušje u nedjelju u 16:55h igraju utakmicu 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, na Mokrom docu dočekat će prošlogodišnje prvake Borac iz Banje Luke. Podsjetimo Posušje je u prva tri kola doživjelo 3 poraza te će svoje prve golove i bodove tražiti u nedjelju pred domaćom publikom.

Danas je uoči te utakmice u klupskim prostorijama održana konferencija za medije na kojoj su se novinarima obratili trener Denis Ćorić i lijevi bek ekipe Luka Lučić.

Prvo je riječ imao trener koji je rekao: Iza nas je 270’ minuta u kojima što se tiče rezultata ne možemo biti zadovoljni ali što se tiče same igre i ostalih stvari posjeda, trke i tranzicije možemo biti zadovoljni. Ostaje ogorčenost rezultata ali kažem lopta je poštena i uvijek negdje vrati, okrećemo se dalje dečki dobro rade, sad nam dolazi Borac ekipa s najvećim ambicijama a ja se nadam da ćemo mi uz pomoć publike opet odigrati dobru utakmicu te da ćemo uz malo sreće doći i do prvih bodova.

Nakon njega riječ je imao Lučić koji je rekao: Dolazi nam prvak BiH po meni najkvalitetnija ekipa lige s puno odličnih pojedinaca ali mi smo se nosili sa Željom i Sarajevom vjerujem da možemo i s Borcem. Ekipa radi dobro i moramo dat sve od sebe te se nadati najboljem.

Uslijedila su pitanja novinara a trener je o igračkom kadru rekao da je Luka Begić potpuno spreman ali da u konkurenciji zbog ozljede neće biti Serdarušića kao i to da pravo nastupa ima novi napadač Blagojević no da se vidi da mu nedostaje treninga.

Trener je rekao i to da kad bi vidjeli koliko se radi na završnici na treningu da bi nas zaboljela glava no ne bih tu stavio teret samo na napadače nego cijelu ekipu možda dođe stoper i zabije nakon prekida, vjerujem da nam treba samo jedan klik da sve krene.

Lučić je odgovorio na pitanje o svojim igrama i tome da ga navijači vide kao najveću snagu ekipe te se zahvalio navijačima na tome i rekao da je zadovoljan no opet gleda ekipu i ekipa je ta koja nekad izbaci njega nekad nekog drugog. Pričao je Lučić i o dosadašnjim igrama cijele ekipe, rekao je da su tek tri kola iza njih i da ne bi pričao o nekim velikim problemima, nije lijepo vidjeti da ste na dnu tablice bez gola, to boli svakog sportaša pa tako i nas ali mi smo stvarali prilike i na treningu radimo i sve ulazi te mislim da je samo pitanje kada će se otvoriti.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading