Select Page

Prvi dan Međunarodnog turnira Posušje kup 2018.

Prvi dan Međunarodnog turnira Posušje kup 2018.

Mokrom docu u Posušju u tijeku je međunarodni turnir limača rođenih 2008., 2009. i 2010. godine POSUŠJE KUP 2018. koji je okupio 550 djece iz 16. klubova BiH i Hrvatske.

Turnir je započeo jutros u 9 sati utakmicama po skupinama u koje je raspoređeno 40 ekipa. Utakmice se igraju dva dva puta po 15 minuta na četiri terena. Oko 13 i 30 ekipe su se postrojile na travnjak glavnoga terena, a svim prisutnima kratkim govorom obratio se predsjednik Sportskog saveza općine Posušje Zvonimir Širić kako bi službeno otvorio turnir.

Planirano je da turnir danas potraje do iza 19 sati, a nakon što završe utakmice po skupinama sutra je na rasporedu završnica s prvim utakmicama u 9 sati. Danas je i nebo bilo naklonjeno sudionicima i organizatoru, igralo se po lijepom vremenu uz svježinu koju je donosio lagani vjetar. Dodjela nagrada i proglašenje pobjednika najavljeno je za sutra u 15 sati.

Na turniru sudjeluju: NK Cibalia Vinkovci, RNK Zmaj Makarska, NK Jadran Tučepi, NK Mračaj Runovići, NK Imotski 1991., HŠK Zrinjski Mostar, NK Široki Brijeg, FK Leotar Trebinje, NK Drinovci, ŠN AS Međugorje, NK Sloga Ljubuški, HNK Grude, NK Brotnjo Čitluk, Unisport Inter Campus Dubrave (Stolac), HNK Tomislav i HŠK Posušje.

Organizator turnira HŠK Posušje poziva vas na Mokri dolac.

Radiopoosusje.ba

OGLASI

Loading