Select Page

Prvi rezultati: Milanović sigurno u drugom krugu, Grabar-Kitarović ima veću prednost nad Škorom

Prvi rezultati: Milanović sigurno u drugom krugu, Grabar-Kitarović ima veću prednost nad Škorom
Kako su najavale i izlazne ankete Zoran Milanović bi sigurno trebao biti putnik u drugi krug predsjedničkih izbora u RH, dok se će se velika borba do posljednjeg glasa voditi između Kolinde Grabar Kitarović i Miroslava Škore.

Nakon skoro 48,54 % prebrojanih glasova unutar Republike Hrvatske Zoran Milanović je vodeći i ima potporu od 30,92 % birača, aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ima 27.76% potpore, dok Miroslav Škoro ima 22,72 % potpore građana.

Što se tiče podrške ostalim kandidatima ona izgleda ovako: Mislav Kolakušić s 5,94 %, Dario Juričanin 3,55 %, Dalija Orešković 2,84 %, Ivan Pernar 2,67 %, Katarina Pejović 1,08 %, Dejan Kovač 0,90 %, Nedjeljko Babić 0,21%, Anto Đapić 0,20 %.

Kako bude odmicala večer i što se bude izbrojao veći broj glasova bit će jasno tko ide u drugi krug s Milanovićem, a kako sada stvari stoje Kolinda Grabar-Kitarović bi trebala biti ta.

Oko 21:30 sati televizijski analitičari predviđaju kako će se stabilizirati biračko tijelo i da bi rezultati koji budu objavljeni tada vrlo lako mogli biti i konačni.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading