Select Page

RADIO POSUŠJE OBILJEŽAVA 32. ROĐENDAN: Novi odašiljači u Rakitnu i Masnoj luci, uskoro i u Grudama

RADIO POSUŠJE OBILJEŽAVA 32. ROĐENDAN: Novi odašiljači u Rakitnu i Masnoj luci, uskoro i u Grudama

Radio Posušje informira svoje slušatelje već 32 godine i za sobom ima dugačak i bogat životopis.

Prve vijesti odaslane su 19. srpnja 1984.godine i stalno se radi na što boljem informiranju svojih brojnih slušatelja u Općini Posušje ali i šire. Poseban doprinos Radio Posušje pružio je u Domovinskom ratu. U ovo vrijeme cilj je popratiti prvenstveno sadržaje koji se odnose na općinu i županiju ZH. Posebno se prate aktivnosti tijela lokalne općinske i županijske uprave, gospodarske teme i aktivnosti koje se poduzimaju u cilju razvitka gospodarstva. No, tu su i emisije koje se tiču branitelja i umirovljenika, aktivnosti mladih okupljenih u udruge kao i školaraca. Prate se i događaji iz kulture te sporta i drugih područja.

RadioPos3_pec_bih

– Posebno pratimo program bogatog „Posuškog lita“ a prvi put u više od 30 godina postojanja Radio Posušje je samostalno realiziralo dva značajna prijenosa i to Festivala klapske pisme i Svečane sjednice Općinskog vijeća. U ovoj godini smo radili na proširenju čujnosti i postavili nove odašiljače u Rakitnu i Masnoj Luci te signalom pokrili i taj dio naše općine, a uskoro se očekuje i postavljanje odašiljača u Grudama, istaknuo je tim povodom ravnatelj Damir Jurišić.

Doznajemo kako je u ovoj godini Radio Posušje izvršio nadopune tehničke opreme studijskih prostora s ciljem omogućavanja prijema većeg broja sugovornika i poboljšanja zvučne kvalitete. K tome, radilo se i na sanaciji prostorija a planirana su i daljnja ulaganja u suradnji sa općinom Posušje radi nastavka uspješnog rada.

Večernji list/Pero Crnogorac

OGLASI

Loading