Select Page

Radnici Binvesta darivali krv

Radnici Binvesta darivali krv

Dana 12.03.2018. godine u poduzeću Binvest d.o.o. Posušje održana je prva ovogodišnja (treća do sada) akcija dragovoljnog darivanja krvi.

Od 25 prijavljenih zaposlenika krv je darovalo njih 20 što je doprinijelo da se donekle popune zalihe krvi za potrebe Sveučilišne kliničke bolnice Mostar čija je Služba za transfuziologiju predvođena dr. Dinom Nenadić obavila medicinski dio posla.

IMG-20180313-WA0007

Logistički dio i zahvalna osvježenja za darivatelje osigurala je sama tvrtka na čelu sa direktoricom g-đom Ivicom Šušnjar koja je skupa sa v.d. tajnicom Crvenog križa općine Posušje g-đom Božanom Šušak medicinskom osoblju iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar poželjela dobrodošlicu na akciju.

IMG-20180313-WA0001

Crveni križ općine Posušje se i ovim putem zahvaljuje svim darivateljima krvi na ovoj, kao i ranijim akcijama, a poduzeću Binvest d.o.o Posušje na iskazanoj i potvrđenoj društvenoj odgovornosti i brizi za ljude u potrebi te najavljuje novu akciju dragovoljnog darivanja krvi u Posušju za maturante Gimnazije Fra Grge Martića i Srednje strukovne škole Posušje dana 15.03.2018. godine (četvrtak) u vremenu od 9,00 – 12,00 sati.

IMG-20180313-WA0010

Posušje.net/Crveni križ Posušje

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading