Select Page

Rafaeli Čutura bronca na natjecanju “Susedgrad Sokol Pokal 2023.”

Rafaeli Čutura bronca na natjecanju “Susedgrad Sokol Pokal 2023.”

Na natjecanju “Susedgrad Sokol Pokal 2023.” koje je održano ove godine po dvadeseti put u subotu 13. svibnja u Zagrebu. natjecateljica TKD kluba „Poskok“ Posušje Rafaela Čutura je osvojila brončanu medalju.

Riječ je o tradicionalnom međunarodnom natjecanju u taekwondou na kojem su nastupili i članovi TKD „Poskok“ Posušje. Natjecanje je okupilo 33 ekipe iz 4 države a natjecalo se u disciplini borbi i formi. Konkurencija je bila izrazito jaka i brojna u disciplini formi jer je ovo ujedno bio kriterijski turnir za ulazak u reprezentaciju Hrvatske u formama.

Naši članovi, ovaj put su nastupali za Taekwondo savez FBiH a vodila ih je trwnerica Lucija Bašić. Nastupile su naše posuške tri predstavnice. Marta Grubišić i Jelena Penava zauzele su peto mjesto u svojim kategorijama i  jako malo im je nedostajalo za osvajanje medalje. Rafaela Čutura je bila uspješnija. U konkurenciji od 12 natjecateljica prošla je u finalni krug u kojem je bila treća, te je zasluženo osvojila brončanu medalju.

„S obzirom da je ovo za njih tek početak natjecanja u formama, zadovoljni smo rezultatima, a u budućnosti će oni sigurno biti i bolji. Čestitamo našim poskočicama i zahvaljujemo se ovaj put TKD Savezu Federacije BIH na podršci“, priopćeno je iz TKD kluba „Poskok“ Posušje.

Radioposusje.ba 

OGLASI

Loading