Select Page

Rakitno na nogama: Rakitski “Crouch” opet zabio!

Rakitno na nogama: Rakitski “Crouch” opet zabio!

Najveće otkriće zimskih priprema je definitivno Dario Pavković iz Raktina. Čovjek “trpa” golove na sve strane, a u današnjem pripremnom dvoboju protiv izravnog konkuretna za opstanak u Premierl ligi BiH, FK Leotara, zabio je još jedan gol i pokazao kako vrela rakitska krv teče njegovim venama iako je cijeli svoj život proveo u Njemačkoj.

“Najveće otkriće zimskih priprema zasigurno je ime i prezime novog napadača plavo-bijelih. Radio je u tišini i pokazivao što zna, te je zapeo za oko upravi i stručnom stožeru plavo-bijelog kluba. Dvadeset sedmogodišnji Dario Pavković u svojoj karijeri nosio je dres SV Langensteinbach, ASV Durlach i FC Friedrichstal. Dario i HŠK Posušje suradnju su dogovorili do kraja sezone! – ovako su najavili Daria pri potpisu ugovora, a oni im je odmah kao zahvalu poklonio još jedan pogodak i to protiv Leotara.

Nakon potpisa Pavković je rekao za službene stranice kluba:” Jako sam sretan što sam potpisao za ovaj veliki klub. Ovo je klub i grad mog oca i mojih djedova i jedva čekam istrčati na prepun Mokri Dolac u najdražem dresu. Hvala svim ljudima u upravi i navijačima na podršci. Nadam se da ćemo ispuniti sve ciljeve koji su stavljeni pred nas. Ginut ću za moj klub i moj grad”.

Dario je fenomenalno otkriće ovog prijelaznog roka i jedva čekamo vidjeti ga na terenu u službenim utakmicama. Rakićani će, prema svemu sudeći, na Mokri dolac dolaziti u kolonama.

Posušje.info

OGLASI

Loading