Select Page

Ramljak najbolji u redovima Zadra u porazu od Olympiakosa

Ramljak najbolji u redovima Zadra u porazu od Olympiakosa

Odigrana su prva dva susreta na Zadar Dogus Basketball Tournament, a prve pobjede upisali su Fenerbahče i Olympiakos. Fenerbahče je svladao Darussafaku sa 62:59, a Olympiakos je nadigrao Zadar sa 85:62…

Započeo je Zadar Dogus Basketball Tournament, jedan od najjačih turnira u ovom pripremnom razdoblju s nizom atraktivnih protivnika. Prvog dana u akciji su bile četiri momčadi, među njima i domaćin Zadar koji je na drugoj strani imao Olympiakos.

zadar, 24.09.2015. - kk zadar - kk olympiacos -

zadar, 24.09.2015. – kk zadar – kk olympiacos –

Olympiakos još uvijek nije u punom sastavu i očekuje priključenje dijela igrača koji su nastupali na Europskom prvenstvu, ali i takav je bio prejak za Zadrane.
Veliki hendikep za Zadrane predstavljao je problem s osobnim pogreškama visokih igrača, redom Marinković, Pašalić, Kraljević ulazili su u probleme i Zadar je izgubio igru pod koševima gdje je Olympiakos stvarao razliku.

Susret je prelomljen u drugom poluvremenu koje je Olympiakos dobio s 18 koševa razlike, pobjegao na nedostižnu prednost i uzeo pobjedu.

U redovima Zadra Marko Ramljak ubacio je 14 poena (4/5) uz šest skokova, Boris Barać 11 poena (4/16), a Glenn Cosey deset poena (3/10). Kod Olympiakosa Matt Lojeski ubacio je 15 poena (4/7), Michalis Tsairelis 13 poena (4/4), a Ioannis Papapetrou 11 poena (5/6).

zadar, 24.09.2015. - kk zadar - kk olympiacos -

zadar, 24.09.2015. – kk zadar – kk olympiacos –

U prvom susretu Fenerbahče je bio bolji od Darussafake 62:59, imao je prednost praktički cijelu utakmicu, ali na kraju je Darussafaka imala priliku izboriti i produžetak.
“Drago mi je da sam već drugu godinu zaredom u Zadru. Odličan turnir, sve pohvale organizatorima. Uvijek mi je drago doći ovdje, u grad košarke. Drago mi je zbog pobjede, no nije to bila lijepa košarkaška predstava. To je, možemo reći, očekivano jer nam nedostaje gotovo pola momčadi. Tek mi sutra iz Beograda stižu Bogdanović, Vesely i Kalinić. Nadam se da ćemo ih imati za vikend te koristiti do kraja”, rekao je Željko Obradović.

Kod Fenerbahčea Ekpe Udoh ubacio je 16 poena (6/12) uz deset skokova, a Pero Antić bio je na deset poena (3/6) i 13 skokova. Kod Darussafake Luke Harangody ubacio je 12 poena (3/5) uz sedam skokova.

hr-sport.net/Foto: s-event.hr

OGLASI

Loading