Select Page

Velež protiv Posušja u Gabeli

Velež protiv Posušja u Gabeli

Premda se najavljivalo kako će Velež prvu utakmicu nakon prvenstvene stanke igrati na svom stadionu, to se neće dogoditi.

Nakon prvenstvene stanke ovog vikenda igra se 12. kolo domaćeg prvenstva, a opet će se tri utakmice igrati na zamjenskim stadionima. I u ovom kolu prvoligaški stadionu u Gabeli, Srebreniku i Novom Gradu ugostit će premijerligaše, jer su i dalje radovi na četiri stadiona na kojima je krenulo postavljanje hibridnih travnjaka još početkom ljeta.

Iako je tada Nogometni savez potpisao ugovore s izvođačima radova uz rok na mjesec dana, prošla su tri mjeseca a nijedan nije gotov. Na Veležovom stadionu barem je počelo postavljanje samog travnjaka i premda se optimistično najavljivalo da će premijerna utakmica na novom stadionu biti ova s Posušjem, to se neće dogoditi. Tako će Velež u petak opet igrati u Gabeli, ali u istom kolu Tuzla City bit će domaćin u Srebreniku, a Borac u Novom Gradu. Hoće li itko od njih zaigrati na svojim stadionima u ovoj godini, iz Saveza nema odgovora. No, za njih radovi ionako idu “planiranom dinamikom”.

Bljesak info

OGLASI

Loading