Select Page

Raspjevani, rasplesani „Bal pod maskama“ Glazbenog vrtića Posušje

Raspjevani, rasplesani „Bal pod maskama“ Glazbenog vrtića Posušje

U posuškoj kinodvorani održan je „Bal pod maskama“ u oraganizaciji Glazbenog vrtića Posušje.

Pozornica je bila ispunjena veselim i šaljivim dječjim pjesmicama i zanimljivim plesnim koreografijama. Bio je to praznik za uši, ali i oči s pregršt likova na sceni; dvorskim damama, vilama, vitezovima, super-junacima i junakinjama, kaubojima i indijancima, vampirima, leptirima, pčelicama, anđelima, likovima iz omiljenih priča … Teško bi bilo pobrojati ih sve. Priredba je tekla glatko pod budnim okom njihovih profesorica Marije Polić i Marine Mitar. U ulozi voditelja programa izmjenjivali su se polaznici vrtića.

maskenbal-1_0

Publika je pljeskom nagrađivala svaki nastup. Po završetku priredbe mališani su počašćeni krafnama, kako i priliči vremenu poklada. Podršku, ali i ruke pomoći prateći na glasoviru mališane pri njihovim izvedbama pružala je prof. Marija Čolak skrivena pod maštovitom maskom gejše. Profesorice Marija i Marina i ovoga su puta bile zokupljene uputama mališanima za svaki novi nastup. Svaka pohvala išla je i njihovim maskama i haljinama. Ovo je bila specijalna priredba Glazbenog vrtića za maskenbal, koja bi se ubuduće trabala održavati redovito.

maskenbal-3

Glazbeni vrtić pohađa 50-tak polaznika, a njihov idući nastup očekuje nas na kraju školske godine. Do tada će nastaviti vrijedno učiti i vježbati te smišljati nova iznenađenja za posjetitelje.

radioposusje.ba

OGLASI

Loading