Select Page

REGIONALNA NOGOMETNA LIGA VETERANA: Posušju nova tri boda kod kuće

REGIONALNA NOGOMETNA LIGA VETERANA: Posušju nova tri boda kod kuće

Veterani HŠK Posušje pobijedili su na svome „ Mokrom Docu“  uvijek neugodnu ekipu veterana NK Mladost iz Prološca, s rezultatom 9-2.

Na prilijepom i mekanom terenu kojeg je kiša dodatno ugodno natopila, igralo se uglavnom na jedan gol i to na onaj gostiju iz Prološca. Ekipa Posušja bila je bolja i ozbiljnija u svim segmentima igre, što u konačnici pokazuje i ovaj visoki rezultat.

Mrežu gostiju načeo je prvo Tomislav Mihalj sa svoja dva pogotka zaredom, a nakon toga, daljni tijek utakmice dao se naslutiti.

DSCN0229

Strijelci za veterane HŠK Posušja bili su: Tomislav Mihalj 2, Ivan Čamber 2, Mladen Vranjković 2, Mario Begić 1, Mladen Begić 1, i Eugen Galić 1.Nakon tri odigrana kola veterani Posušja nalaze se na prvom mjestu ljestvice Regionalne lige veterana, sa osvojenih maksimanlih 9 bodova

Ovo kolo još su odigrali veterani NK Kamena i NK Tomislava, a gosti iz Tomislavgrada  bili su bolji i odnijeli su sva tri boda iz Ivanbegovine. Utakmica je završila  rezultatom  2-3 za veterane NK Tomislav. Ostali susreti su odgođeni zbog kiše koja je padala na većini   terena gdje su se trebale odigrati ostale utakmice.

Sljedeće kolo veterani HŠK Posušja gostuju 12. listopada u Tomislavgradu.

Posušje.net/M.Bešlić

OGLASI

Loading