Select Page

Rekordna 54. golfera igrala na turniru “Kamen, krš i maslina”

Rekordna 54. golfera igrala na turniru “Kamen, krš i maslina”

Golf igralište Topala i GK Posušje prošli vikend ugostili su 54 golfera iz raznih zemalja na tradicionalnom golf turniru „Kamen, krš i maslina“.

Izvanredna organizacija, odlično vrijeme i jako dobro raspoloženje nekako je u drugi plan stavilo rezultate golfera koji su nastupili u Posušju, ali naša obaveza je da ispratimo i rezultate.

Odličnom igrom pobjedio je Frano Tolić, golfer iz Zagreba koji je skupio 30 brutto poena. Da opet spomenemo da je Frano Tolić crtao prve rupe na Topali kada se razmišljalo o početku golfa u Hercegovini.

Drugo mjesto osvojio je izvanredni Tiho Parlov koji je odigrao 29 poena. Ne samo da je odlično igrao na Topali, Tiho Parlov je bio i glavni organizator ovog turnira ispred GK Posušje, na čemu posebno čestitamo. Znamo koliko je teško organizirati golf turnir i igrati dobru partiju ali Tiho je to odlično odradio – i igrao i organizovao. Poslije samo tri godine igre Tiho Parlov postaje golfer koji će kako stvari sada stoje, uvijek biti u vrhu rezultata golf turnira u BiH pa i šire.

Treće mjesto zauzeo je još jedan Frano ali ovaj put Marinčić, koji je odigrao 28 poena.

U nettu najbolji je bio tko drugi nego šampion netto obračuna Ivan Lončar.

Kod dama najbolja je bila splićanka Mila Hvilshoj koja je prikupila 20 brutto poena. U nettu kod dama najbolja je bila, također splićanka Najda Bauk.

Najduži udarac izveo je Dragan Palameta.

Nagrade najboljima uručili su: Željko Kovač, predsjednik UO GK Posušje, Dejan Šaran, član PGA i Veljko Lončar predsjednik GK Posušje.

Gore navedeni ugledni sportski radnici, pored čestitki osvajačima pehara, zahvalili su se svim natjecateljima koji su došli na druženje i partiju golfa u Posušju sa nadom da će iduće godine biti još bolje na Topali, ako je moguće bolje od ovoga.

Čestitke najboljima i čestitke organizatorima ovog velikog turnira.

bhgolf.ba

OGLASI

Loading