Select Page

Počela međunarodna izložba pasa u Posušju

Počela međunarodna izložba pasa u Posušju

U sklopu “Posuškoga lita” danas je otvorena, a na rasporedu je i sutra, 20. kolovoza na Ilijinu brdu međunarodna i državna izložba pasa uz niz specijalnih izložbi koje uključuju specijalku autohtonih goniča.

Zanimanje za ove izložbe je veliko što potvrđuje činjenica da je za njih prijavljeno oko 950 pasa. Izlagači dolaze iz svih susjednih europskih država, a zanimljivo je da je najmanje domaćih izlagača.

Kako je najavljeno iz Kinološkog saveza HB okupljanje izlagača počelo je u petak u podne. Službeno otvaranje programa započelo je 1. međunarodnom izložbom CACIB.

IzlPSIFo3_pec_bih_200816

U subotu će program započeti u 10 sati državnom izložbom CAC, druga međunarodna izložba na rasporedu je u 16 sati, a od 20 sati počinju specijalizirane izložbe koje uključuju i 9. Specijalka goniča i autohtonih goniča Memorijal Robet Oreč Bobo.

Organizatori izložbi su Kinološki savez BiH, Kinološki savez Herceg-Bosne, Kinološka udruga Posušje i Kinološki klub Hercegovina Posušje. Nakon Posušja organizatori najavljuju još jednu državnu izložbu pasa koja će se u nedjelju održati u Grudama.

Posušje.net/Radio Posušje/Foto: Pero Crnogorac)

OGLASI

Loading