Select Page

Republika Hrvatska će nastaviti pomagati razvojne projekte na području općine Posušje

Republika Hrvatska će nastaviti pomagati razvojne projekte na području općine Posušje

Predstavnici Središnjeg državnog ureda Republike Hrvatske za obnovu i stambeno zbrinjavanje Gojko Brzica i Zvonimir Mihelja posjetili su danas Općinu Posušje. Sastanku je uz načelnika Antu Begića nazočila Kristina Milas ravnateljica JU Dječjeg vrtića Bajka i Dragica Lebo iz Odjela za razvoj Općine Posušje.

Teme razgovora odnosile su se na razvojne projekte u općini Posušje, poglavito one koje se provode u partnerstvu s Republikom Hrvatskom. Među takvim, recentnim projektima, je i opremanje dograđenog dijela gradskog dječjeg vrtića koje je potpomogao Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje putem javnog poziva, s iznosom od 100.000 kuna.

Načelnik Begić, tijekom sastanka, zahvalio je gostima iz Hrvatske na posjeti i na prepoznavanju prioriteta naše lokalne zajednice te potpori koju pružaju u zajedničkim projektima koji imaju za cilj stvaranja boljih uvjeta života žiteljima posuške općine. Izrazio je uvjerenje kako će se zajednička suradnja nastaviti i u budućnosti. Ravnateljica Milas također je uputila zahvalu današnjim gostima što su dali svoj doprinos da se kvaliteta usluge u gradskom vrtiću podigne na jednu višu razinu, a na zadovoljstvo i mališana i njhovih teta.

Po završetku sastanka u Općini Posušje gosti su posjetili i prostore vrtića te se uvjerili u uspješno okončanje projekta.

OGLASI

Loading