Select Page

Roditelji zahvalni dobrim ljudima: Ana Rita Puljić uskoro polazi na liječenje

Roditelji zahvalni dobrim ljudima: Ana Rita Puljić uskoro polazi na liječenje

Zahvaljujući dobroti brojnih ljudi, uskoro će početi liječenje malene Ane Rite Puljić.

”Skupljeno je dovoljno novca za četiri injekcije, sada rješavamo papire i Ana Rita može na liječenje. Ni sama ne mogu vjerovati da se za dva mjeseca skupilo ovoliko novca, veliko hvala svima”, rekla je majka malene Ane Rite, Marija Puljić.

Objasnila je kako je došlo do promjene plana te da bi Ana Rita trebala na liječenje u Zagreb. Njemačka, prema riječima majke Marije, traži da se uplati unaprijed iznos za cijelu godinu, koji je puno veći od onoga koji su se s njima dogovarali na početku te je puno veći i od prikupljenoga iznosa. ‘

“U međuvremenu smo dobili informaciju da se jedna djevojčica počela liječiti na Kliničkom bolničkom centru ‘Rebro’ u Zagrebu. Tako da i mi sada rješavamo papire i nadamo se da ćemo vrlo brzo krenuti”, rekla je Marija dodajući da su četiri injekcije zapravo pola godine terapije, te prve tri injekcije dobiva svako dva i pol tjedna, a četvrtu dobiva kasnije.

Kako navodi Bljesak.info, Marija je dodala kako će liječenje u Zagrebu biti jeftinije. Podsjetimo, cijena jedne injekcije u Njemačkoj je 100.000 eura! ‘

“U tu cijenu su bili uračunati i troškovi liječenja, a na ‘Rebru’ jedna injekcija košta oko 86 tisuća eura, s tim da bi na ‘Rebru’ bolničke troškove snosila Klinička bolnica Mostar”, rekla je majka Ane Rite Puljić.

Liječenje bi se kasnije, dodaje, nastavilo s po tri injekcije godišnje. To bi omogućilo da Ana Rita konačno stane na vlastite noge i zapleše s prijateljicama, što joj je oduvijek bila želja. Nadamo se da će Ana krenuti na terapije što prije jer je prije nekoliko tjedana bila na pregledu, kada su rezultati pokazali da Rita noću treba masku s kisikom kako bi lakše disala.

Podsjetimo, dobrotvorne priloge možete nastaviti darivati na račun otvoren u UniCredit Bank d.d.:

Primatelj: Ana Puljić
Transakcijski broj: 3389102546562927
Poziv na broj 092-890-858

Uplate za inozemstvo
Primatelj: Marija Puljić
BA393381302863281218
SWIFT: UNCRBA22

Pomoć možete donirati i putem humanitarnoga broja:
HT Eronet 092 890 858
BH Telecom 090 291 083

bljesak.info

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading