Select Page

Ružica Crnogorac brončana u Beogradu

Ružica Crnogorac brončana u Beogradu

Proteklog vikenda u Beogradu se održao G-1 međunarodni taekwondo turnir na kojem se okupilo više od 1000 natjecatelja iz cijelog svijeta.

Taekeondo savez BiH je nastupio sa 26 svojih predstavnika, a među njima su bile i dvije članice taekwondo kluba POSKOK iz Posušja. Ružica Crnogorac je nastupila u kategoriji juniorki do 55 kilograma gdje se sa dvije pobjede okitila brončanom medaljom. U prvoj borbi pobijedila je predstavnicu Slovačke na prekid rezultatom 21:1. U borbi za medalju u tijesnoj borbi nadjačala je predstavnicu Njemačke rezultatom 20:19 da bi u polufinalu izgubila od predstavnice iz Grčke, inače prvakinje kategorije. Ovo je za Ružicu bio posljednji nastup pred odlazak na europsko juniorsko prvenstvo na Cipar.

Također je u Beogradu nastupila i članica Poskoka seniorka do 46 kg Mihaela Senjak, koja je izgubila u prvom kolu od predstavnice Francuske. Mihaela će imati novu priliku na Balkanskom prvenstvu u Turskoj gdje će nastupiti za reprezentaciju BiH. Na ovom turniru Bosna i Hercegovina je osvojila jedno zlato (Nedžad Husić) i 4 brončane medalje.

posusje.net

OGLASI

Loading