Select Page

Skandalozno suđenje DŽ. Podruma: Po tko zna koji put teško oštetio Posušje

Skandalozno suđenje DŽ. Podruma: Po tko zna koji put teško oštetio Posušje

Navijači HŠK Posušja su začuđeni onim što se događalo na susretu Druge lige FBiH – Jug na gostovanju protiv NK Šujice.

Bilo je prohladno ali je susret bio dinamičan. Posušani su kanili prekinuti niz slabijih rezultata. U prvom dijelu domaći su iskoristili prigodu i poveli s 1:0. Posušani su u drugom dijelu okrenuli igru u svoju korist. Nakon kornera u 77. minuti kapetan Toni Kovač postiže sjajan pogodak, igrači i klupa s navijačima iz Posušja su se radovali. No, pomoćni sudac DŽ. Podrum (Stolac) mahao je i signalizirao zaleđe. Posušani su se uzbunili i oštro reagirali pa je prekid trajao 11 minuta.

sujica hsk posusje 2

Reagirali su Posušani priopćenjem kako ih je Podrum ponovno uništio. Iz priopćenja izdvajamo nekoliko redaka.

– Riječ je o sudcu koji već nekoliko godina srozava BiH nogomet na najniže razine. Dženadin Podrum je najgori sudac koji je kročio na nogometne travnjake. Zamislite da vam čovjek poništi gol zbog navodnog igranja rukom pa nakon što su ga svi uvjerili da je pogriješio kaže kako je bilo zaleđe. Zaleđe iz kornera!? Pojam koji je danas prvi put zabilježen na nogometnim terenima. Nemoguće je razumjeti namjere i misli ovog čovjeka jer već po tko zna koji put zgrožava sve igrače i djelatnike HŠK Posušje. Bez ikakvog razloga ili potrebe.

sujica hsk posusje 3

Poslije svake utakmice koju je sudio ekipi ŠK Posušje biva suspendiran po nekoliko utakmica ali on se uvijek vrati ili nam ga vrate da uništi onu ogromnu ljubav koju svi imamo prema ovom sportu. Nikad nismo bježali od poraza i nikad se nismo stidjeli loših utakmica, ali ovo što nam se događa sa ovim lošim čovjekom je prešlo svaku mjeru.

Apeliramo na sve one u savezu da zaustave ovo silovanje nogometa i da nas puste da uživamo u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. Mi vam poručujemo :NEĆETE UNIŠTITI NAŠ KLUB I NAŠE NAVIJAČE – piše u službenom priopćenju kluba.

Posušje.net/Foto: P.C.

OGLASI

Loading