Select Page

Salah uništio, Džeko i Perotti vratili nadu Romi

Salah uništio, Džeko i Perotti vratili nadu Romi

Čudesna, nestvarna večer na Anfieldu. Liverpool je na krilima nevjerojatnog Moa Salaha pregazio Romu s 5:2 u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka i napravio je ogroman korak prema velikom finalu.

Kakva je to bila utakmica. Jedna od najljepših, najuzbudljivijih nogometnih predstava koje smo mogli gledati u posljednjih nekoliko godina. Svašta smo vidjeli na mitskom Anfieldu. Pregršt šansi i nekoliko vratnica obilježili su prvi dio prvog poluvremena.

A onda je Mo Salah odlučio pokazati svima zašto je zaslužio dobiti Zlatnu loptu. To što je večeras Egipćanin odigrao, jedna je od najdojmljivijih individualnih partija nekog igrača na ovako elitnom nivou.

Faraon je zabijao, asistirao, igrao se nogometa i 15 minuta prije kraja, kod rezultata 5:0 za Redse, Klopp je odlučio poštedjeti Rimljane daljnjeg mrcvarenja i izvadio je Egipćanina iz igre. U tom je trenutku Liverpool prestao igrati, a do tada, posve nevidljiva Roma se okuražila i počela je napadati. Rimljani su preko Džeke i Perottija iz penala zabili dva gola i uzvrat u Rimu barem su donekle učili zanimljivim.

Međutim, Liverpool ima golemu prednost, prema onome što smo večeras vidjeli, rekli bismo nedostižnu, no istu takvu je imala i Barcelona prije nego li je došla na Olimpico, zar ne? Može li Roma do još jednog čuda, vidjet ćemo za osam dana.

Index.hr

OGLASI

Loading