Select Page

SARAJEVO: Nogometašice Intera četvrte na turniru NS FBiH za kadetkinje

SARAJEVO: Nogometašice Intera četvrte na turniru NS FBiH za kadetkinje

Nogometašice NK Intera iz Posušja osvojile su četvrto mjesto na turniru Nogometnog saveza Federacije BiH za kadetkinje, koji se igrao 28. i 29. ovog mjeseca u Sarajevu.

U utakmici za treće mjesto nakon jedanaesteraca sretnije i spretnije su bile vršnjakinje ŽNK Troglav 1918 iz Livna sa 5:4. Regularni dio utakmice završio je bez golova.

Dan ranije skupinu su otvorili s pobjedom nad ŽNK Sloboda iz Tuzle 4:1. Danas su izgubili od ŽNK Široki Brijeg primivši gol u zadnjoj minuti za 1:2, da bi u posljednjoj utakmici po skupinama uvjerljivo nadigrale ekipu ŽNK Brotnjo iz Čitluka s 4:0 za utakmicu za treće mjesto.

“Igračice su još jednom pokazale kako se bore za ovaj dres, jedna za drugu. Pokazali smo kako se možemo nositi s klubovima iz Druge lige FBiH te kako naše cure igrački napreduju iz dana u dan. Mali hendikep je bio šo smo danas imali tri utakmice, a praktički samo jednu pravu zamjenu. Ali sve u svemu iznimno sam ponosan na njih i zadovoljan nastupom na turniru.” – izjavio je trener Tomislav Kovač, a uz njega je ekipu vodio Tomislav Bašić.

Golove za Interovke postigle su Matea Galić (x4), Petra Marić, Iva Čutura, Marta Landeka i Klara Galić. Uz njih još su nastupile: Karla Pišković, Iva Bakula, Anamarija Prljević, Petra Galić, Lucija Landeka, Leonarda Sabljo, Iva Bakula, Anamarija Ćesić i Anamarija Landeka.

Dodajmo kako je pobjednik devetog po redu turnira ŽNK Široki Brijeg koji je u finalu bio bolji od ŽNK Mladost Nević Polje rezultatom 2:0.

Na turniru je sudjelovalo preko 120 mladih igračica iz osam klubova koji se natječu u Prvoj i Drugoj ženskoj ligi Federacije BiH.

Posušje.net/Foto: NK Inter

OGLASI

Loading