Select Page

Sergej Ćetković: Kćeri su mi najveća sreća u životu

Sergej Ćetković: Kćeri su mi najveća sreća u životu

Crnogorski kantautor Sergej Ćetković, koji je ljetnu turneju po Jadranu započeo nastupom u Opatiji, a nedavno je objavio i spot za pjesmu, otkriva što pjeva supruzi Kristini, svojoj mladenačkoj ljubavi s kojom je u braku dva desetljeća, te kako su njih dvoje stvorili animiranu hit seriju i nazvali je po kćerima – Loli i Mili, donosi Gloria.hr.

U intervjuu za Gloriju kaže kako na koncertima većinom ima uvijek isti raspored pjesama, ali voli improvizirati tijekom nastupa pa katkad mijenja i dodaj pjesme koje nisu na repertoaru. Sve ovisi o tome kako publika reagira.

Prije izlaska na pozornicu zahvali Bogu što se bavi najljepšim poslom na svijetu i nazdravi sa svojim bendom čašom dobrog vina.

– Kao mladić sam radio u očevoj trgovini auto dijelovima, a s 23 godine sam otvorio Music Shop u Podgorici. Potom sam počeo svirati u restoranima i klubovima te tako započeo karijeru, pričao drugim poslovima.

Na upit kako je upoznao suprugu Kristinu kaže kako se poznaju od djetinjstva.

– Naši roditelji su kućni prijatelji, tako da je naše prijateljstvo, s vremenom, samo preraslo u pravu ljubav, priča Ćetković i objašnjava kako se odlučo na stvaranje animiranog serijala “Lola i Mila”, nazvanog prema njegovim kćerima.

– Kristina i ja smo se željeli iskušati u nečemu novom i inspirativnom. Napravili smo crtić koji se jednako svidio djeci i roditeljima, a njihove reakcije daju nam poticaj za stvaranje novih epizoda. Ponosni smo što su “Lola i Mila” u kratko vrijeme postale veliki hit, ističe Ćetković.

S kćerkama u igri najviše crtaju, smišljaju priče i bajke, prave predstave, pjevaju…

– Kristina i ja se trudimo da naše djevojčice imaju “pravo” djetinjstvo, kakvo smo i mi imali, kaže Ćetković i dodaje da je u procesu posvajanja s kćerima sve išlo svojim tijekom i rezultiralo najvećom srećom u njegovom životu.

Supruga mu je za rođendan darovala tečaj kiparstva i ističe da sada uživa u tome, gotovo svakodnevno.

O ima i talisman za sreću?

– Uvijek nosim križ oko vrata, priča Ćetković.

Kaže da se ne boji starosti.

– Vjerujem da godine i zrelost samo doprinose ljepoti života. Iz osobnog iskustva znam da sve dođe u pravo vrijeme, naglasio je.

Komentirajući kojim se glazbenicima divio u mladosti kaže: – Zdravku Čoliću, Oliveru Dragojeviću, Stingu, Kemalu Montenu…

OGLASI

Loading