Select Page

Servisno učenje u OŠ Ivana Mažuranića ide dalje…

Servisno učenje u OŠ Ivana Mažuranića ide dalje…

Najbolji primjer, kako svi svojim radom možemo doprinijeti razvoju obrazovanja i opremanju škole suvremenim sredstvima za rad, pokazali su učenici 6. razreda naše škole Patrik Kovač, Ante Filipović, Marija Jukić, Julija Bešlić, Vita Šego, Darija Kovač, Matea Jurišić, Luka Bešlić, Ana Mikulić, Sandra Budić, Petra Čuljak, Petra Jukić, Toni Lončar i Marko Krsmanović.


Ovi učenici su zajedno s koordinatorima projekta profesoricom Ljiljanom Pirić i pedagoginjom Ivanom Bago sudjelovali u provedbi projekta Servisno Učenje – prikupljanje starog papira.


Veliku podršku ovom projektu pružili su ravnatelj škole Zvonimir Širić, Načelnik općine Posušje Ante Begić, te roditelji učenika sudionika u projektu, kao i lokalno poduzeća Ladanušić d.o.o., koje se bavi recikliranjem starog papira.


Za uspješnu realizaciju projekta Servisno Učenje, naša škola je nagrađena 3D printerom. Ovaj uređaj će uvelike doprinijeti unaprjeđenju informatičke pismenosti kod učenika, što bi u konačnici značilo, uvjet za njihovo uspješno napredovanje u daljnjem školovanju, društvenom razvoju, otklanjanje informatičkog i ekonomskog jaza u odnosu na druge, naprednije države i tako im pružiti znatno lakši napredak u njihovoj budućoj karijeri. Nagradu je dodijelio Zavod za odgoj i obrazovanje ŽZH.

Projekt Servisno Učenje – prikupljanje starog papira prijavit ćemo i za regionalnu nagradu Servisno Učenje. Izbor najboljeg projekta Servisno Učenje održat će se krajem srpnja 2021. godine.

Nadamo se, da će naš projekt osvojiti jednu od tri vrijedne nagrade koje se dodjeljuju i na taj način najbolje promovirati našu školu.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading