Select Page

SESAR:”NAGRADA ZA SVE NAS U KLUBU I ZA SVE NAŠE NAVIJAČE BIT ĆE SUBOTNJA UTAKMICA!

SESAR:”NAGRADA ZA SVE NAS U KLUBU I ZA SVE NAŠE NAVIJAČE BIT ĆE SUBOTNJA UTAKMICA!

Uoči povijesne utakmice na Mokrom Docu razgovarali smo s predsjednikom lidera m:tel Prve lige FBiH, Dariom Sesarom.
 

“Ovo je zasigurno veliki uspjeh našeg kolektiva na iznenađenje svih nas. HŠK Posušje je vodeći klub lige i igra uvjerljivo najljepši nogomet. S obzirom na to kako smo na početku sezone imali jednostavan cilj opstati u ligi i biti konkurentni svima, ovo za nas predstavlja veliki uspjeh.

M:tel Prva liga Federacije BiH puno je zahtjevnija u financijskom, organizacijskom i svakom drugom smislu, ali smo uspjeli posložiti klub i staviti ga na zdrave noge, te s pravim pojačanjima i trenerom ostvarili smo zavidan rezultat koji moramo opravdati u subotu protiv FK Budućnost iz Banovića.

Svakako ne bi uspjeli bez naših gospodarstvenika, koji su nam dali veliku potporu putem sponzorstva i kojima se ovim putem zahvaljujemo kao i našem generalnom sponzoru Central osiguranju d.d Sarajevo. Cijeli kolektiv diše kao jedan i sve što radimo, radimo i igramo sa srcem, ono što ja i želim.

Nagrada za sve nas u klubu i naravno za naše navijače bit će subotnja utakmica, kada tražimo jesensku titulu prvaka pred tisućama gledatelja Arena Sport televizije. Slika s Mokrog Doca i Posušja obići će regiju i bit će dostupna u sedam država Jugoistočne Europe, te tako će na najbolji način promovirati naš grad i nogometni klub koji se podigao iz pepela.

Tako smo barem na jedan način uspjeli kompenzirati zabranu dolaska navijača na stadion, koja je još uvijek na snazi, i omogućili da nas veliki broj navijača s ponosom prati i bodri putem malih ekrana. Velika zahvalu upućujem svim navijačima HŠK Posušje na velikoj podršci koju daju igračima, stručnom stožeru i upravi kluba. Nadam se kako ćemo se što prije vidjeti na tribinama i uživati u pobjedama plavo-bijelih”, kazao je predsjednik klub s Mokrog Doca gospodin Sesar.

OGLASI

Loading