Select Page

Sinanoglu odabrala ŽZH kao prvi posjet jednoj županijskoj vladi u BiH

Sinanoglu odabrala ŽZH kao prvi posjet jednoj županijskoj vladi u BiH

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke, Zdenko Ćosić, sastao se u Širokom Brijegu s novoimenovanom rezidentnom koordinatoricom Ujedinjenih Naroda i predstavnicom Razvojnog programa Ujedinjenih naroda u Bosni i Hercegovini, Sezin Sinanoglu, koja je dužnost preuzela u lipnju 2015. godine.

Predsjednik Ćosić je u uvodnom dijelu sastanka iskazao dobrodošlicu Sinanoglu u Županiji Zapadnohercegovačkoj te ju ukratko upoznao s gospodarskim i političkim prilikama u županiji, kao i s dosadašnjom uspješnom suradnjom između Vlade ŽZH i UNDP-a u BiH u razvojnim projektima.

Sinanoglu je izrazila zadovoljstvo dolaskom u Županiju Zapadnohercegovačku te naglasila kako je od preuzimanja dužnosti ovo njen prvi posjet jednoj županijskoj vladi u Bosni i Hercegovini.

Sinanoglu je, također, upoznala predsjednika Vlade s programskim prioritetima UNDP-a u BiH i istaknula da je program, između ostalog, usmjeren na jačanje razvojnih kapaciteta u cilju strateškog planiranja i upravljanja razvojem, kao i na aktivnosti preventivnih mjera s ciljem smanjenja rizika od elementarnih nepogoda specifičnih za određeno područje, pa time i područje ŽZH.

Na kraju sastanka, Sinanoglu i Ćosić su izrazili obostrano zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom, a predsjednik Vlade je istaknuo da će ŽZH i u buduće biti kvalitetan partner u implementaciji projekata.

Posušje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading