Select Page

Sjajnim pogotkom Kamenara Posušje pobijedilo Željezničar

Sjajnim pogotkom Kamenara Posušje pobijedilo Željezničar

Drugu utakmicu pod reflektorima na Mokrom docu, navijači su dočekali euforično, iako je kiša dio njih ipak zaustavila u pohodu na stadion.

Igrači su svojim navijačima odgovorili dobrom igrom i dominacijom tijekom cijelog prvog poluvremena, u kojem Željezničar nijednom nije zaprijetio domaćim vratima.

Gostujuća mreža zatresla se u 24. minuti kada je na dodavanje Zvonimira Begića lijepo s vrha šesnaesterca šutirao Karlo Kamenar. I prije toga, Posušje je imalo nekoliko prilika: najprije preko Brkovića, potom je Maglica pokušao uposliti Lučića, ali domaća obrana to je očistila, kao i gostujući vratar Muftić koji je bio brži od Mandića.

Najbolju priliku prokockao je Brković. On je u 35. minuti bio sam ispred Muftića, a mrežu je zatresao s vanjske strane.

Pokušao je gostujući trener s dosta izmjena u nastavku probuditi svoju momčad, ali mu to nije uspjelo, dok je Mandić uspio probuditi publiku. Istrčao je sam u 64. minuti prema Muftiću, ali je njegov udarac blokirao Cocalić i ostavio utakmicu u neizvjesnosti.

U neizvjesnosti je bila do samoga kraja, ali bez pravih prilika. Iako se Željezničar probudio pred sam kraj, nisu ozbiljnije zaprijetili posuškim vratima, pa je momčad s Mokrog doca zasluženo došla do prvih ovosezonskih bodova u četvrtom kolu, a u trećoj utakmici. Imaju neodigran susret iz prvog kola protiv Zrinjskog.

Posušje.INFO

OGLASI

Loading