Select Page

SK “Gromu” sedam medalja na Državnom prvenstvu u Vitezu

SK “Gromu” sedam medalja na Državnom prvenstvu u Vitezu

Nastupili su Ante Čutura, Marija Šarić i Martin Soldo koji su postali prvaci Bosne i Hercegovine, te Jozo Sabljo koji je osvojio srebro, a broncu su nam sa osvojenim trećim mjestima donijeli Robert Sabljo, Ivan Romić, Mario Sabljo.

Josip Knezović, koji trenira tek 3 mjeseca, odradio je odličan meč ali nažalost je izgubio od puno iskusnijeg protivnika mada je borba bila tijesna. Ovim putem velike čestitke svima koji su nastupili, a posebno Mariji, Jozi, Robertu, Mariu i Josipu kojima su ovo bile prve borbe.

Iz kluba su na svojoj facebook stranici posebno pohvalili Mariju koja je jedina cura u klubu i svojim radom i željom je odmah u svom prvom natjecanju na državnom prvenstvu osvojila zlato i pomela konkurenciju. Ante i Martin su odradili očekivano-odlično. Ovo je ogroman uspjeh za Posušje i naš klub koji postoji svega dvije i pol godine i koji ima samo dva termina tjedno za trening. Ponosno i ravnopravno se nosimo i konkuriramo puno starijim klubovima u državi koji imaju treninge čak po dva puta dnevno kroz cijeli tjedan i savršene uvjete za treniranje. Dokazali smo koliki potencijal imaju Posuški sportaši i sportašice.

Posušje.net/SK Grom

OGLASI

Uljepšaj Božić drugima!

Frama Posušje i ove godine organizira humanitarnu akciju „Uljepšaj Božić drugima“ za potrebite u...

Loading