Select Page

SK “Gromu” sedam medalja na Državnom prvenstvu u Vitezu

SK “Gromu” sedam medalja na Državnom prvenstvu u Vitezu

Nastupili su Ante Čutura, Marija Šarić i Martin Soldo koji su postali prvaci Bosne i Hercegovine, te Jozo Sabljo koji je osvojio srebro, a broncu su nam sa osvojenim trećim mjestima donijeli Robert Sabljo, Ivan Romić, Mario Sabljo.

Josip Knezović, koji trenira tek 3 mjeseca, odradio je odličan meč ali nažalost je izgubio od puno iskusnijeg protivnika mada je borba bila tijesna. Ovim putem velike čestitke svima koji su nastupili, a posebno Mariji, Jozi, Robertu, Mariu i Josipu kojima su ovo bile prve borbe.

Iz kluba su na svojoj facebook stranici posebno pohvalili Mariju koja je jedina cura u klubu i svojim radom i željom je odmah u svom prvom natjecanju na državnom prvenstvu osvojila zlato i pomela konkurenciju. Ante i Martin su odradili očekivano-odlično. Ovo je ogroman uspjeh za Posušje i naš klub koji postoji svega dvije i pol godine i koji ima samo dva termina tjedno za trening. Ponosno i ravnopravno se nosimo i konkuriramo puno starijim klubovima u državi koji imaju treninge čak po dva puta dnevno kroz cijeli tjedan i savršene uvjete za treniranje. Dokazali smo koliki potencijal imaju Posuški sportaši i sportašice.

Posušje.net/SK Grom

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading