Select Page

Posuški “Zaninovići” blizanci Jukić najbolji u BiH

Posuški “Zaninovići” blizanci Jukić  najbolji u BiH

Proteklog vikenda članovi taekwondo kluba „Poskok“ nastupili su u Mariboru i Sarajevu.

U subotu se u Sarajevu održalo Otvoreno prvenstvo Federacije BiH na kom je nastupilo 150 natjecatelja iz Hrvatske, Srbije i BiH. Posuške „poskoke“ su predstavljala braća blizanci Ilija i Slavo Jukić. Ilija i Slavo su aktualni prvaci BiH u uzrastu mlađih kadeta a svoju kvalitetu su potvrdili i na održanom prvenstvu Federacije gdje su pomeli svoju konkurenciju i okitili se zlatnim odličjima. Braću Jukiće je na ovom Prvenstvu vodio trener Antonio Jažo a na natjecanju je sudila posušanka Iva Ćuk.

Isti dan u Slovenskom Mariboru nastupila je reprezentacija TKDS Herceg-Bosne predvođena dopredsjednikom Saveza Draženom Jurčevićem. Na natjecanju je nastupilo 150 natjecatelja iz 8 zemalja a za reprezentaciju su nastupila i 3 člana posuškog „Poskoka“. Marin Begić je osvojio zlatnu medalju, Petar Tomić srebrnu a David Bašić brončanu. Također su u reprezentaciji nastupili 2 člana TKD Koryo iz Tomislavgrada, Slavica Letica je osvojila zlatno odličje i proglašena je najboljom mlađom kadetkinjom turnira a srebro je osvojio Marko Vidović. Na natjecanju je sudila Vinka Jurčević a sam odlazak je sponzorirao posuški rent a car „BGL COMMERCE“ koji je stalni sponzor posuških „poskoka“ pa se ovim putem iz kluba iskreno zahvaljuju.

Tkd „Poskok“ će svoj sljedeći nastup prije kraja prvog dijela sezone imati u Fojnici početkom Lipnja nakon čega će uslijediti polaganja za viša učenička zvanja.

Posušje.net

OGLASI

Uljepšaj Božić drugima!

Frama Posušje i ove godine organizira humanitarnu akciju „Uljepšaj Božić drugima“ za potrebite u...

Loading