Select Page

Posuški “Zaninovići” blizanci Jukić najbolji u BiH

Posuški “Zaninovići” blizanci Jukić  najbolji u BiH

Proteklog vikenda članovi taekwondo kluba „Poskok“ nastupili su u Mariboru i Sarajevu.

U subotu se u Sarajevu održalo Otvoreno prvenstvo Federacije BiH na kom je nastupilo 150 natjecatelja iz Hrvatske, Srbije i BiH. Posuške „poskoke“ su predstavljala braća blizanci Ilija i Slavo Jukić. Ilija i Slavo su aktualni prvaci BiH u uzrastu mlađih kadeta a svoju kvalitetu su potvrdili i na održanom prvenstvu Federacije gdje su pomeli svoju konkurenciju i okitili se zlatnim odličjima. Braću Jukiće je na ovom Prvenstvu vodio trener Antonio Jažo a na natjecanju je sudila posušanka Iva Ćuk.

Isti dan u Slovenskom Mariboru nastupila je reprezentacija TKDS Herceg-Bosne predvođena dopredsjednikom Saveza Draženom Jurčevićem. Na natjecanju je nastupilo 150 natjecatelja iz 8 zemalja a za reprezentaciju su nastupila i 3 člana posuškog „Poskoka“. Marin Begić je osvojio zlatnu medalju, Petar Tomić srebrnu a David Bašić brončanu. Također su u reprezentaciji nastupili 2 člana TKD Koryo iz Tomislavgrada, Slavica Letica je osvojila zlatno odličje i proglašena je najboljom mlađom kadetkinjom turnira a srebro je osvojio Marko Vidović. Na natjecanju je sudila Vinka Jurčević a sam odlazak je sponzorirao posuški rent a car „BGL COMMERCE“ koji je stalni sponzor posuških „poskoka“ pa se ovim putem iz kluba iskreno zahvaljuju.

Tkd „Poskok“ će svoj sljedeći nastup prije kraja prvog dijela sezone imati u Fojnici početkom Lipnja nakon čega će uslijediti polaganja za viša učenička zvanja.

Posušje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading