Select Page

Slika zajedništva i radosti i ove godine poslana s Trga hrvatskih branitelja u Posušju

Slika zajedništva i radosti i ove godine poslana s Trga hrvatskih branitelja u Posušju

Protekla četiri dana, od utorka do petka, u Posušju je organizirana manifestacija Božić u Posušju.

U prigodnom programu, posjetitelji iz Posušja i okolnih gradova mogli su vidjeti raznovrsne nastupe, od naših najmlađih vrtićananaca i školaraca do kulturnoumjetničkih društava i glazbenika. Tako su na pozornici na Trgu hrvatskih branitelja, posjetitelje zabavljali KUD Vrisak i Fra Petar Bakula, klapa Zvizdan, bendovi Rock akademije, Ivica Bago, harmonkaši, puhački orkestar HKUD Seljačka Sloga, a tradicionalni koncert s božićnom tematikom i ove godine je održala Glazbena škola Posušje.

Za naše mališane upriličen je niz nagradnih igara, čitanje bajki, blagdanske predstave i crtani filmovi, a jučer ih je posjetio i Djed Božićnjak, koji se spustio u gradski park te ih je darivao poklonima.

Posljednji dan manifetacije Božić u Posušju bio je rezerviran za vino, bakalar i druženje s humanitarnim predznakom, jer su se prikupljala sredstva za potrebite. Program je glazbom pratila klapa Grga, a u sklopu igraonice za djecu proglašena su tri najbolja pisma koja su mališani upuili Djedu Božićnjaku.

Ove godine program manifestacije je bio bogat ali i zahtjevan za realizaciju. Stoga, zahvaljujemo svima koji su u proteklim danima, bilo kao izvođači na pozornici ili organizatori doprinjeli da se on održi na visokoj razini, a na radost naših posjetitelja, koji sigurno s Trga hrvatskih branitelja nose lijepe dojmove.

Želimo Vam čestit i blagoslovljen Božić i vidimo se i sljedeće godine.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading