Select Page

Sportska akademija “Posušje” za djecu od 5 do 13 godina

Sportska akademija “Posušje” za djecu od 5 do 13 godina

U općini Posušje uskoro kreće sa radom Sportska akademija. Plan i program Sportske akademije ispunjava sve aktivnosti koje će djelovati na potpun psihosomatski razvoj djeteta a isto tako učiniti djetetu zanimljivijim njegovo slobodno vrijeme i ostaviti dobar utisak na njegovo djetinjstvo.

Voditelji sportske akademije su dvojica mladih diplomiranih kineziologa koji, kako kažu za sebe, će imati dovoljno svojih sportskih iskustava da prenesu djeci.

Jedan od voditelja Sportske akademije, Toni, rekao je za naš portal: „Znamo kako su ove godine života upravo one godine u kojima dijete treba da uživa i uči kroz igru. Prelazak iz igre u školske klupe stvara stres kod djece a isto tako i oštećenja u njihovom rastu i razvoju prilikom nošenja školskih torba i sjedenja u školskim klupama. Upravo naša Sportska akademija nudi program koji će omogućiti djeci zabavu i druženje kroz savladanjave postavljenih zadataka i igru. Bavljenje sportom od malih nogu stvara dobru podlogu za kasniju specijalizaciju u određenoj sportskoj grani a isto tako stvara pozitivan pristup prema ljudima oko sebe kao i prema vođenju zdravog načina života sudjelovanjem u sportskim aktivnostima bilo na profesionalnoj ili rekreativnoj razini“.

Voditelji su se potrudili i nabavili veliki broj sportske opreme i rekvizita koji će im poslužiti pri realizaciji plana i programa Sportske akademije a isto tako djeci učiniti zanimljivijim sportski trening.
Na pitanje sa kojim sportovima će se djeca susretati u Sportskoj akademiji drugi voditelj, Hrvoje, odgovorio je: „Velik broj sportskih aktivnosti, pravilan rast i razvoj djece uz stručni nadzor, razvoj i stvaranje čvrstog temelja motoričko-funkcionalnih sposobnosti, različiti sportski sadržaji prilagođeni po dobnih skupinama i mogućnostima, socijalizacija djece, poštivanje protivnika, naučiti djecu pobjedi i porazu, naučiti djecu da cijene zdrav život uz bavljenje sportom kao i susret sa mnogobrojnim sportovima koje redovno pratimo putem naših malih ekrana: nogomet, rukomet, odbojka, košarka, sportovi sa reketom (badbinton, stolni tenis, tenis), borilački sportovi, gimnastika, plivanje, skijanje, atletika, biciklističke ture, različiti poligoni, orijentacijsko kretanje u prirodi, izleti u prirodu, posjete muzejima i ostalim kulturim spomenicima, i na kraju ono sto djeca najvise vole a to je sudjelovanje na natjecanjima sa kolegama iz ovakvih ili sličnih sportskih zajednica…

Treneri naglašavaju da su upravo ovakve sportske zajednice mjesta odakle nastaju pravi i vrhunski sportaši i pozvali sve koji žele da njihova djece uistinu uživaju u sportu da ih priključe Sportskoj akademiji.
Treninzi će se održavati u Sportskom centru „Lovrić“ srijedom (18:30-19:30) i subotom (11:30-12:30 ).

Cijena je 30 km mjesečno po jednom članu a ako ih je više iz iste obitelji osiguran je popust.

UPISI U SPORTSKU AKADEMIJU „POSUŠJE“ VEĆ SU KRENULI !!!

Za sve dodatne informacije kao i upise obratite nam se putem kontakt telefona 063 626 322 ili putem facebook stranice Sportska akademija „Posušje“.

OGLASI

Loading