Select Page

Slišković i Begić uoči Željezničara!

Slišković i Begić uoči Željezničara!

Nogometaši HŠK Posušje sutra u 19:00h protiv Željezničara u gostima igraju utakmicu 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Uoči putovanja na to gostovanje na Mokrom docu održana je konferencija za medije na kojoj su se novinarima obratili pomoćni trener Leo Slišković i napadač Dominik Begić.

Prvo je riječ imao Slišković koji je rekao: Nova smo ekipa s puno mladih igrača i bilo je pitanje kako će se reagirati no već u 2. kolu se vidjelo da se taj teret lagano skinuo s ramena, odredila se dobra utakmica i sad protiv Željezničara sigurno ne idemo bijelom zastavom i nadam se da će rezultat biti čak i povoljan za nas.

Nakon njega riječ je uzeo napadač Begić koji je rekao: Atmosfera u ekipi odlična, svi želimo da se iskupimo za prva dva kola jer smatram da smo mogli više. Naravno idemo gori s gardom da idemo po pobjedu i tako će biti svaku utakmicu.

Uslijedila su pitanja novinara: što se tiče igračkog kadra Slišković je rekao da su svi na raspolaganju osim Serdarušića koji je lakše ozlijeđen. Još je najavio ofenzivno ali i oprezno Posušje na sutrašnjoj utakmici, protivnik je dobar, domaćin je i ima imperativ pobijede no i mi imamo svoje adute.

Begić je na pitanje o efikasnosti rekao da pritiska ima ali da nemaju kad misliti o promašajima kao ni on o onom protiv Veleža jer dolaze novi izazovi i već sutra se nada ostvarenju ciljeva sebe i ekipe.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading