Select Page

Službene fan zone u Orašju i Ljubuškom, euforija raste

Službene fan zone u Orašju i Ljubuškom, euforija raste

Prema podacima koje smo dobili u navijačkoj udruzi “Uvijek vjerni Herceg Bosna”, oko 300 navijača iz njihovih podružnica iz cijele BiH, trebalo bi na licu mjesta pratiti prvu utakmicu koju će Hrvatska 16. lipnja igrati na SP-u u Rusiji protiv Nigerije. Najveći dio navijača Hrvatske koji žive u BiH nažalost će Svjetsko prvenstvo, pa tako i utakmice na kojima bude igrala Hrvatska, pratiti preko TV-a. Mnogo tih navijača tijekom SP a ima naviku pratiti utakmice u fan zonama, u svojim omiljenim ugostiteljskim objektima u društvu prijatelja i ostalih navijača.

Podrška

– Ove godine smo malo zakasnili u realizaciji fan zona. Naša udruga je prolazila proces preregistracije, ponestalo nam je vremena. Službene fan zone imat ćemo u Ljubuškom i u Orašju. Bez obzira na to, spremni smo podržati sve one koji će organizirati praćenja utakmice u svojim lokalima ili nekim drugim javnim mjestima. Smatram kako im možemo pružiti podršku u rekvizitima i savjetima – kazao nam je Ivan Šunjić, predsjednik “Uvijek vjerni HB”.

U Ljubuškom će fan zona imati veliki broj popratnih sadržaja te impresivan video zid. Lokalne vlasti maksimalno su izašle u susret organizatora. Ustupljena im je lokacija na gradskom trgu kod zgrade Općine.

Igralište za najmlađe

– Ovim putem bih zahvalio načelniku Barbariću i svima ostalima u Općini, kao i svim našim sponzorima i prijateljima koji su podržali ovaj projekt. Uradit ćemo sve da u Ljubuškom napravimo pravo navijačko ozračje. Pripremili smo puno popratnih sadržaja. Na svoje će naviše doći oni najmlađi za koje pravimo i posebno igralište. Po mojim informacijama, slično možemo očekivati i u Orašju gdje će se cijela priča na sličan način organizirati na tamošnjim bazenima. Euforija pred utakmice Hrvatske, koju sve više osjetimo i u našim krajevima, sve nas posebno veseli. Željno iščekujemo onu navijačku groznicu koja je prisutna i u svim krajevima Bosne i Hercegovine kada Hrvatska igra na velikim natjecanjima – dodao je Šunjić.

abcportal.info

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading