Select Page

Treneri Slišković i Nalbantić zadovoljni prikazanim

Treneri Slišković i Nalbantić zadovoljni prikazanim

Iza nas je prva utakmica doigravanja za plasman u Prvu ligu FBiH između Posušja i Goražda koja je završena bez pogodaka.

Utakmicu je ponovno popratila sjajna atmosfera na tribina, no nažalost nije se uspjelo doći do povoljnijeg rezultata iako niti ovaj nije u konačnici loš.

Za radiopostaju Posušje komentare na utakmicu dali su treneri obje ekipe. Nešto malo nezadovoljniji, razumljivo bio je domaći strateg Leo Slišković.

– Mogu reći kako sam u priliku zadovoljan utakmicom s obzirom da smo utakmicu počeli bez dva vrlo bitna igrača koja su ozlijeđena Crnogorca i Glavine. Momci su pružili svoj makismum. Čestitam im na borbi. Mislim kako imamo šanse i uzvratu. Malo ćemo drugačije posložiti ekipu.

Više razloga za zadovoljstvo imao je Nihad Nalbantić.

– Iz više izvora znao sam kako je Posušje kvalitetna ekipa, kako imaju jako dobar teren što se i pokazalo. Posebno bih pohvalio publiku koja je tijekom cijele utakmice bila korektna i fina. Mi smo se u Posušje došli nadigravati kako bi napravili što bolji rezultat za uzvrat. To smo i ostvarili. Mogli smo proći i bolje, međutim moram biti prezadovoljan i s ovim rezultatom. Moji su momci odradili izuzetno dobar posao. Odigrali dobro i kvalitetno što se tiče obrambenih zadataka. Što se tiče napada imali smo dvije odlične prilike, ali bih čestitao golmanu domaćih koji je još bolje reagirao u tim situacijama. Imamo drugo poluvrijeme kući. Šanse u prolaz imamo, pa ćemo vidjeti što će biti u nedjelju.

Posušje.net

OGLASI

Loading